men va i helfvete

'

Så nu börjar vi alltså två timmar tidigare på måndagar, en halvtimme tidigare på onsdagar, två timmar tidigare på torsdagar+slutar en halvtimme senare och 50 minuter tidigare på fredagar!!!..:!::.1?"??!
Och vi har estetisk verksamhet? Jag är fan inte estet.

while I was gone så har jag typ...

Sett en vacker bil som jag sedan hi-jackade och körde runt med i galen-cocacola-reklam-anda.
Sett på megamycket Pokémon.
Åkt pulka med småkusinerna. (Samt dragit hem dem i pulkorna..)
Druckit varm oboý efter pulkaåkningen.
Bakat en jeffla massa cupcakes. Dessa snaskade jag på medans jag såg på Fight Club.
Druckit en jävla massa Marinella. Och världens goáste pina colada med Isabelle också.
Hittat en vit bil.
Byggt upp mitt gamla lego tillsammans med min lilla kusin.
Färgat Dålers hår och gjort någonting åt hennes ögonbryn. Väl behövligt.
Och typ, sprungit runt hela Djurgårns-promenadvägen på typ en halvtimme, hjälpt Isabelle att flytta (har jag sagt det ett par gånger eller?), drömt cp-drömmar, köpt en för kort piercing, väntat i en och en halv timme på nattbussen tillsammans med Lisa, Isabelle, Alle, Caro, Sebbe, Robin och Arre, fått lön och spenderat för mycket av den. Typ.
Och ja, allt sånt skit.

hehe

Snart kommer fetaste uppdateringen, jag lovar.
Vänta bara ett liiiiitet tag till.

Tar med jobbet hem

Jag ville bara visa min rosettuppsättning som jag faktiskt blev stolt över, med tanke på att det inte var meningen att jag skulle göra en sån. Lekte bara lite medans jag tog ur en annan uppsättning som jag gjort.
Jag funderar starkt över om jag ska köra på en sån när jag ska tävla istället för den jag tänkte först...
Jag fick med mig dockan hem ett tag i alla fall, så att jag kan träna här hemma. Jag organiserade en liten egen frisörhörna i mitt rum, med alla mina halvfulla hårprodukter och medlånade hårnålar, där min åttaåriga kusin nu står och pysslar. (Under min stränga uppsikt, såklart. Har ingen lust att behöva betala flera tusen om något hände med dockan.)
Click and they'll grow! OMG
En liten kanin springer runt på mitt golv, det var minsann längesedan.
Nu är jag barnvakt i alla fall! Hela helgen. Yay.
Fast imorgon ska jag ta ett par timmar ledigt på kvällen för Isabelles utflyttningsfest. Hoppas att det blir najs!

Försenad..

Morsan lovade att väcka mig klockan åtta, så att jag skulle hinna städa mitt rum för jag ska vara barnvakt åt småkusinerna hela helgen.

Ah, klockan elva så kommer hon in och ba är fejkat jättegullig och säger att jag ska gå upp.
Kvart över elva skulle jag ha åkt egentligen. Tack för att du väckte mig mamma.

Ah nu är klockan kvart i tolv, så jag måste kila fort som fan.
Ingen frukost hann jag med, och jag får väl sminka mig på tåget.

Men det är ändå ingen stor grej, jag kommer nog inte ens komma mer än tio minuter sent till skolan. Men jag vill ändå ha min tid på morgonen. Fan alltå. Och städa hinner jag ju inte heller.

Avatar

Såg den med Dåler ikväll.
Inte så superamazingomfgdundermegabra som det sägs.

Men den var fan i mig riktigt jävla bra. 

Tror dock inte att den kommer göra sig lika bra på DVD, eftersom så mycket av det fantastiska i filmen är just alla ljud/ljuseffekter, och därmed gör sig bäst på bio.
Men har man en fet HD-TV och schysst surround-ljudsystem så gåre nog va.

Definitivt värd att se.

Här hare vart dött ett tag va

Men jag har verkligen inte haft tid att ens skriva en liten kursiverad mening som "Bloggar senare, fullt upp."

Like anyone gives a shit men liksom ba så ni vet.

De gångna dagarna har jag spenderat med att gå upp innan soluppgången och oavbrutet hjälpt Isabelle med flytten. Packa ner grejer osv.
Och idag har vi packat upp allting, i den nya lägenheten! Den är verkligen fin, skulle inte suttit fel men en sådan of my own liksom.
Ba o hosta upp ett par mille liksom, inte så jävla svårt.

Trots att det var en lyckans dag så var humöret inte direkt på topp för någon. Dålig sömn, 7-eleven frukost att leva på i för många timmar, ihopskruvande av IKEA-artiklar... Det är fullkomligt förståeligt att man inte lallar runt och sjunger hela dagen av det.

Emellan sådär så åkte jag till stallet, tidigt för en gångs skull. Allt gick fint och sådär, skiten låg där den låg och maten mätte inte ut sig själv.
Det enda sura var att jag fick vänta i över 40 minuter på bussjäveln. Snacka om att jag höll på att frysa ihjäl. Mina boots må vara snygga, men varma/vattentäta är de så fan inte. Jag har gått med dyngsura och iskalla strumpor ända sedan första promenaden med hunden i morse, vilket var klockan sex.
Nu är de av i alla fall, och det har aldrig varit så skönt att få dimpa ner och ligga naken i min egna säng som ikväll. Jag är helt slut.

G´bye.

droooool

Mastrubation, uhm, movie time!

Sunday bloody sunday

Tjehä

Vaknade relativt tidigt idag, men låg kvar i sängen tills klockan var kvart i ett, för jag kom på att jag skulle hjälpa Isabelle idag ju!
Jag är på väg i alla fall. Morsan ville kolla på något jävla program först, så det lär ju ta en stund innan jag kan få skjuts. Då blev jag lite sur.

Fiskpinnar är fett underskattade. Så jävla gott.

Aja, jag skriver nog senare ikväll. Jag har inget intressant eller formulerbart i sinnet just nu.
Tjarå.

I totally stole his möss


bla

Jag tror nog att det blir en film för mig nu. Eller så går jag och lägger mig. Fast det är inte så roligt, och jag har jättetråkigt.

Jag har rökt för mycket idag. 
Men det är helg, då får man!

Jag är inge fräsch nu, så här langar jag en fräsch bild så att ni tror att jag är fräsch fast jag egentligen inte är det.


Pusshäy.

älskar/hatar min ungdom

tjena bloggedibloggbloggen
Ikväll så var det tänkt att vi skulle gå på bio, Lisa och jag, men det var ett riktigt kasst utbud på filmer + att mer än hälften av de som vi skulle kunna tänka oss att se var utsålda. Och det sög ju.

Så jag tog en tripp till Väsby där jag såg på medans Lisa åt på BK, för själv så hade Dåler och jag redan fyllekäkat kycklingklubbor och hamburgedressing. Sen så tog vi en kall promenad till Runby-sidan och träffade Ari och Mikko en snabbis och fick cigg.

Lisa begav sig sedan hem, och jag satte mig på tåget till Helenelund där jag skulle träffa Micke för att lämna hans kvarglömda hörlurar och munskölj. We ended up hemma hos hans vän Denise, som fyllde 20 idag btw, och de förkrökade lite. De skulle ju ut på krogen (såklart), så lilla o-myndiga Tyra (moi) fick åka hem denna afton.

Haha, på tåget hem så blev jag uppraggad av en döv, ganska mycket äldre snubbe. Han skrev på sin mobil på lite halv-krasslig svenska, att han ville bjuda mig på fest. Jag skrev att det var lyllos honom att han var döv, för hela kupén som vi satt i var full av berusade, högljudda ungdomar. Sedan sade jag att jag tyvärr inte var arton, så jag kunde inte följa med på puben. Då skrev han en lapp med sitt nummer och gav mig den när jag skulle gå av. Det var nästan lite romantiskt, trots att han var typ 40+.

TVÅ BILDER TOG JAG, OMG STOLT!

Det var fest i alla fall. Dåler och jag hamnade i Rotebro faktiskt, där det blev massor av igenkännande och random stuff. Det var najs.
Dock var det ju, som alltid, någon som mådde skitdåligt och spydde.
Och vi alla fick se att Tyra (moi) är bättre på att bära fyllon (som är dubbelt så tunga som mig själv) upp för en trappa än fyllots kompis (som är trippelt så stor som mig). Kände mig lite som, superman. Typ. Eller hulken, mina kläder var ba på bristningsgränsen pga mina svällande MUSKLER. not.

Aja.

Vi lyckades skrapa ihop nog med pengar till att ta en taxi hem tillslut i alla fall.
När klockan blev halv sex denna morgon, så gick vi innanför dörren, satte och ner och åt en rostmacka med korv, och sedan slocknade vi direkt.

Läskig snubbe, Dåler och Robin.
Miche, Micke och Tyra (moi)

SCHNIPP SCHNAPP SCHNUT SÅ VAR SCHAGAN SCHLUT!!!

Världens gulligaste lärare

Anna: Hller fram båda händerna, kupade, fulla med godis*
Tyra: *tar en*
Anna: Nej! Jag tänkte lägga ner dem i din ficka! *öser ner allt godis i min jackficka*
Gott! Tack! :D

skolan

Datorkunskap, fika med Micke, supa med Dåler.

Fin fredag, förutom datorkunskapen då.

JÄVLA SKIT


...

Fan, jag är skithungrig, och morsan har köpt thai-mat som luktar asgott. Men jag har såna jävla problem med min jävla stolthet så jag kan inte gå och ta mat. Jag tänker inte ens berätta varför, det är så jävla fjantigt.
Nu så kom hon in och sade förlåt. För att jag var värsta fittan. Fan vad arg jag blir på mig själv, jag ska fan inte ha någon mat.

Tröttsamt

Rektor: Ja, ****-***** är ledig idag, så jag ska fylla in på eran datorkunskap idag. :)
Natalie: Ledig, eller avstängd? ;)
Rektor:...ledig. *tittar bort*

Jo min lärare var tydligen med i en liten incident igår med en elev. Snacket går... hehehe.


Jag sitter i alla fall och har datorkunskap just nu, *datorkunskap*, jag sitter på fejjan.
Efter skolan så ska jag till stallet, och faktiskt rida! Får hoppas på att det går bra, helt ensam...

Jag och Ikbal <3


Painkillers

Goderafton bloggläsers

Under denna kväll så har jag hunnit med att tvätta håret och gjort världens goáste kokosbollar. Fast jag har så förjävligt ont i tänderna, så jag fick bara ner två stycken... Goa var dem i alla fall :)

Jag har också vart en sväng på apoteket idag och köpt munskölj, värktabletter och ansiktsskrub. Jag hoppas att jag kan somna nu, tack vare värktabletterna. Mest så hoppas jag på att min käft ska läka så att jag kan byta till en kortare stav, så att den inte trycker på längre, vilket då resulterar i att det slutar att göra ont så att jag inte behöver de jävla tabletterna!

Men det är sjätte natten som jag har den nu, och enligt hon som piercade mig så kommer svullnaden att ha lagt sig helt när jag vaknar imorgon. Och det känns ju skönt.

Hemma igen

Haha kul att varje dag på min blogg ser likadana ut typ.
"Hej nu ska jag till skolan" "Nu sitter jag i skolan" "Nu är jag hemma från skolan" "Nu ska jag sova".

Men det är svårt att ta några bilder eller så nu när det blir mörkt så fort, och jag har inte någon liten bloggdator som får plats i fickan typ som jag kan ta med överallt.
I helgen äre party i alla fall, och då jävlar ska jag ta bilder! Måste bli bättre på det.. Det är knappt att jag ens kommer ihåg något som jag har gjort.

En grej som är jävligt irriterande just nu, är att min scroller på touch-"plattan" inte funkar... Ba så ni vet liksom.

Jag vet inte vad jag ska skriva mer nu, jag ska filosofera ett tag och kanske återkomma.

Försov mig

Gotta go gotta go gotta go!!!


Dagens irriterande moment

There I am, ligger och slappar vid datorn i sängen. Sen blir jag plötsligt jättetrött och ba "amen jag lägger mig och vilar då", och råkar somna.
Ca en halvtimme senare så kommer brorsan in (%&/¤%&%) och väcker mig!
Fan jag kunde ha sovit hur länge som helst! Kunde ha vänt på dygnet ba sådär liksom! Och nu kan jag inte somna om!!!!

Ska tvinga i mig mat och titta på The Eye.
Jävla skit.

skit

Fan, har kört fast på Zelda igen. Använde en nyckel till fel dörr så nu kan jag inte öppna den andra. Jävla nycklar. Jag hatar livet.

Hårt sex verkar vara ganska populärt


freezin

ä shu blågghen

Jisses sicken dag.

Jobbat stenhårt på frisören idag. Vi lärde oss ett nytt klippsätt idag, lika längder. Det innebär att varenda hårstrå på huvudet ska ha samma mått. Det blir skitsnyggt, men det är jävligt knepigt.

Ja, och efter skolan så åkte jag till stallet. Jag kom dit ca 18.15 och bussen tillbaka gick 18.54, och bussen efter det gick inte förens om två timmar. Fick ett släng av panik där va. Men jag klarade det fint trots att det var svinkallt, utan vantar dessutom!

Nu ska jag äta min lax&spenatsoppa, dricka mitt isvatten och spela Zelda!
Vi hörs en annan gång i livet!
Update: Spillde ut hela glaset i sängen.

gödmörgön

Mina tänder gör ont.
Nu känner jag hur röksuget börjar kryyypa fram och kittla mina stackars nervtrådar. Har inte tänt en cigg på flera dagar, och det är duktigt! Man kan inte bara sluta sådär, my ass. Allt handlar om viljestyrka och självkontroll!
hehe

Ja jag ska i alla fall till skolan idag. Och efter skolan så ska jag till stallet. Man är ju medryttare, nu hehe! Fast jag ska nog inte rida idag. Har ju frisör idag så väskan blir för tung med både ridgrejer och frisörgrejer. För att inte tala om att det inte får plats...

Oh, för typ en halvtimme sedan ringde en doktor till mig. Han sade "Jaa, det är så att vi har en klient som har uppgivit ditt namn. Du bör gå och testa dig för klamydia." Precis vad jag behövde...

Idag har jag en massa mojs och grejs i håret så att det luktar gottgott och glänser som en polerad baby-rumpa.
Huhähä. Nu ska jag skrubba käften och dra till skolan.

Klockan blir för mycket, som vanligt

Jag sitter i alla fall och köttar Zelda - Ocarina of Time på Nintendo 64. Det är awesome.
Ville bara säga att jag snart ska bekämpa den onda elddraken Volvagina. Haaaaaaaaaahaa..

Ups 'n downs med att sitta hemma en hel helg!

UPS!

- Positiva konsekvenser för drickande ( och rökande för min del)
- Sparar pengar
- Man får lite tid att faktiskt sakna sina vänner
- Sova ordentligt
- Slöa hela dagen

DOWNS!

- Inget supande (och inget rökande)
- Man saknar sina vänner
- Man sover för länge
- Man gör inget annat än att  bara slöa hela dagen

-

Oroa dig inte, jag glömmer inte dig.

#¤%&

Jag hatar att vara skittrött och inte kunna somna!!!
Nu ska jag suga på en piggelin och titta på Harry Potter 4. Hoppas att jag somnar sen, för jag är trött som ett svin.

Tött

Hallåe.
Jag är fett trött. Jag ska sova nu.
Checka bruden med svullen tunga assåå.

Godmorgon bloggheen

First thing när jag vaknade var att åka med mor min och handla. Plockade på mig fyra paket med Varma koppen, tre burksoppor, youghurt, juice och bananer (smoothie till frukost) och filmjölk. Det ska jag leva på.
Jag har en känsla av att jag kommer att gå ner i vikt en smula.

Just nu så sitter jag och häller i mig Potatis&Purjulök-soppasmörja.
Det ser inte gott ut, men det smakar helt okej. Och är man hungrig så äter man allt.

Stannar hemma ikväll

Inte peppad på att gå ut ikväll.
Jag har sovit sammanlagt ca fyra timmar de senaste två dygnen, och jag har en svullen tunga. Den gör dock bara ont när jag pratar, så jag ska vara tyst nu ett tag.

Myskväll skulle sitta fint, med cola och chips. Synd bara att jag inte kan äta någonting...
Haha, jag gjorde ett patetiskt försök att äta en pan pizza. Kryddorna bara brände och det var omöjligt att tugga. Jag lovar, det gick helt enkelt inte! Så jag fick dricka filmjölk istället.
Jag måste följa med mor min och fylla på förrådet med soppa och barnmat typ. (Barnmat för att den är mosad och inehåller varken salt, kryddor, socker eller fett)

Suck, jag ska nog sätta på en film nu och kanske mosa någon mat (jag är sjukt hungrig!!!)

Aja, rökningen får ju i alla fall positiva konsekvenser.

Första skoldagen

ahello
Försov mig ganska rejält imorse. Skulle åka hemifrån kvart över elva och vaknade tio i... Jag hann duscha, sminka mig skitfult och få med mig nästan allt som jag behövde i alla fall. Fast jag hann dock inte äta något, så jag fick gå till cafeterian i skolan och köpa en "liten macka - 8 kr". Den var übergod.

Gissa vad jag gjorde efter skolan då? Haa? Gissa!
Ledtråd: Bilden.

Det gjorde ont, det gör ont nu och snart kommer den svullna upp. Men jag er klad_tiei93 ändå. :)

Jag blev sugen på glass.


Tröööötttt

Det gick jättebra att rida, fast det var verkligen svinkallt!
Nu är jag jättetrött i alla fall.

Om ni har svårt att komma upp på morgonen, här är ett tips!
Drick någonting innan ni går och lägger er, ett stort glas vatten, oboý eller te whatever. Kaffe kan man också dricka, men då måste man se till att somna inom 30 minuter, dvs innan koffeinet börjar verka. Lyckas man med det så blir man mycket piggare dagen efter!
Morgonen därpå så kommer ni känna ett visst trängande behov, och måste man gå upp så måste man, hur skön sängen än är. ;)

Nu ska jag gå och göra en stoor kopp te, och sedan gå och lägga mig!
Hörs imorgon snyggingar.

Hemma

Jag har precis ätit en nödfallsmiddag alá Grandiosa pan pizza. Det var smaskens.
Vilken sekund som helst nu så kommer Amanda rulla upp med bilen utanför mitt hus, och då ska vi till stallet och rida pållehesten.

Nu orkar jag inte skriva mer.

I'm baaack

Sitter här nu igen på datorkunskapen. Vi ska göra några cp-uppgifter i Excel och jag fattar inte ett skit. Dessutom så har det hänt någonting så att om man försöker kryssa ner Excel så funkar det inte.
Aja, orkar ändå inte jobba. Jag vill ha cola. Tööööösssstiiiii.

En bild från höstterminen där jag signar Ikbal. För hon är lite gullig.

Rast om tio minuter, gissa om jag tänker dra ut som fan på den eller.


Not dead after all

Tja, råkade somna ett par timmar. Men det var faktiskt ganska bra, jag känner mig hyfsat pigg ändå.
Om circus tio minuter så ska jag sätta mig i bilen och åka mot skolan, så jag måste fortsätta med att måla mig i ansiktet och dra en borste genom håret.

Nackdelen med lös, svart skugga är att den spills så mycket.

Hour 15 on the dygn-ings-dygn

Ååååuuuh nu känner jag att jag börjar bli trött... Och hungrig är jag också.
Nu har jag varit vaken i ca 15&½ timme, och enligt mina beräkningar så kommer jag att vara vaken i ytterligare 15 timmar innan jag "får" gå och lägga mig imorgon kväll.

Jag kanske ska ta och sova nån timme.. Till klockan nio eller något.
Nä jag vet inte, men jag tänker i alla fall stänga av datormackapären nu. Jag kanske skriver och berättar om hur död jag är om ett par timmar.

pussy

Dygn-ing time!

Ursäkta? 35 minusgrader imorgon..?
I helvete heller att jag går till skolan imorgon bara för att se om det är skola eller inte i så fall.

Det blir till att dygna inatt då! Måste ju vrida tillbaka dygnsrytmen inför skolan.
Enkelt fixat. Allt som behövs är The Sims (spelar man så ser man inte klockan och då går tiden fortare) + något att tugga på. Typ kokosbollar.
Sist jag gjorde kokosbollar så hade vi varken kakao eller oboýpulver. Jag använde chokladpuddingsmix. "Vadå, det är ju chokladpulver, höhö" Bollarna smakade inte ens choklad, bara socker.

Jag mår ändå ganska bra just nu. Mitt rum är rent, mitt hår luktar gott och min säng har faktiskt rena lakan. Och jag ska spela the Sims heeeeeela natten.


Omg shit jag är på emochan!!11!!!1!1<3333333


Jag är sjukt snygg och söt
Jag har stora påsar under ögonen
Och ser verkligen ut som en alien

Nu ser det ju bara stelt och tråkigt ut

Och dessutom luktar det förjävligt, tror att det var något ruttet i dammsugarpåsen, det började lukta fan när jag satte på den alltså. Och det är ju typ 20- ute, så jag kan inte öppna och vädra. Det blir till att spruta något som luktar gott så länge och helt enkelt vänta.
Shit vad jag har varit duktig idag, och igår också för den delen. Nobelpris i städning, her ajj kåmm.

Vafan har jag ett skrivbord för, jag använder aldrig det. Ska fan bränna upp skiten och sätta in en bubbelpool istället.

Nu förtjänar i alla fall den här tjejen som inte känner sig så fräsch, en dusch och middag serverad på bordet. Det blir kött ikväll, hååhååh.

håhåjaja

Tjahhlå
Gick och lade mig halv fem imorse, och blev ändå inte klar med städningen. Men det är inte alls mycket kvar nu, några smågrejer/skräp som ska slängas, dammsuga och bädda med nytvättade lakan. Putsa speglarna kanske jag till och med gör...
Igår gick julklapps-Queenskivan på repeat när jag städade, och idag blir det Kentskivan istället!

Men först av allt, så ska jag äta någonting och ta en cigg.

så vackert


Min håla

Mor min har tydligen lovat att jag ska vara kanin-vakt imorgon. (Lillkusinen fick en i julklapp)
Och det är en innekanin. Som måste vara inomhus. I mitt rum.
Såå, det blir till att städa nu va..

Mittledaysale

Ja, idag har Lisa och jag gotten together och checkat out årets mellandagsreas utbud. Det var ganska knapert må jag säga. Fast vi är ju inte direkt först ut förstås.
Fy satan alltså vad kallt det var idag! Det var knappt så att man kunde aska ciggen, så frusna var fingrarna. Och jag glömde såklart mina öronmuffar hemma :(

Jag köpte en sån.

Och en sån och en sån.

Köpte panties, ännu en ny piercing, örhängen och en flaska coca cola också, men ni dör nog inte av att inte få se dem.


ÅH JAG VET

Jag vet vad jag ska göra nu!
Jag ska göra kokosbollar och titta på The Dark Knight för 62942e gången!

Kokosbollar och The Dark Knight är fett värt.

-

Jag vill ha fiskpinnar.

"Ju..ju..ju..GRINCHEN"

Ja då är jag grön igen då. Det är resultatet av min tristess.
Om inget roligt händer imorgon så går jag lös med rakapparaten istället.

BTW NI KOMMER ALDRIG KUNNA GISSA VILKEN KROPPSDEL JAG SNART STICKER HÅL I


Älskar slödagar. Not.

Jag förstår inte hur vissa klarar av att ligga i sängen hela dagarna klarar sig! Eller, klarar sig ja, men jag undrar om de mår bra?
Ända gångerna jag gått upp ur sängen igår och idag är endast för att gå till badrummet eller för att hämta dricka. Okej en gång gick jag till vardagsrummet också, för att titta på film med mamsen.
Fast jag har ju nästan inte rökt någonting alls, så det är ju bra det.

Jag har så mycket energi i benen så att jag bara vill ut och springa en runda, men det är för mörkt. Och jag orkar inte att klä på mig. Så det blir till att ligga kvar här.

Min sim Jeni tar en dusch. Hon går 3e året på universitetet där hon pluggar litteratur.
Hon har en pojkvän som går på ett annat universitet, och om knappt ett år så flyttar hon hem igen till mamma, brorsans fru, brorsan och brorsdotter. Det är det jag håller på med just nu.

Hejdå.


Tråkigt.

Jaa, här sitter jag.
Lisa är i Eskilstuna, Dåler i Dalarna och Isabelle i Aruba. Och resten är någon annanstans långt borta.
Det suger. För jag är ensam.

Ensam och dricker mjölk.

Film nu? Typ ja.

Dying. my hair that is.

Hittade en liten klick grön färg kvar i burken i badrumsskåpet, det blev många om och men, och tillslut så skruvade jag av locket med ett "äsch då".

*dramatisk musik*

Nyår och kreyer

Haha, knäppt att det är folk som faktiskt läser min blogg varje dag även när jag inte skriver något, keep it up haha!
Nämen, jag har inte haft tillgång till dator på ett par dagar, så blabla förlåt blabla jag ska bättra mig blabla.

Här är iallafall ett par bilder som jag lyckades ta under nyår, som jag spenderade i Hova med Isabelle!




Åkte hem samma natt också. Fyra timmars bilresa, stupfull. Och en Mack-cheeseburgare to go. Det var najs.

Klockan halv 07.30 den första januari 2010 stapplade jag in genom min dörr,  lade mig i sängen och somnade med ett leende på läpparna.

RSS 2.0