Aight

Tjoho. Lägger upp sminkskiten en annan gång, haha jag hittar inte kameran så jag kan inte ladda in bilderna.

Idag i alla fall, lördag, så gick jag upp relativt tidigt. 90.20 så studsade jag upp ur sängen (notera studsade) lite för fort, fick ett släng av blodsockerfall och vinglade iväg till duschen.
Sen så åkte jag med mamsen och packade kött. Jag är som sagt en desperat tonåring som tar vilket skitjobb som helst för att tjäna en liten hacka.
Och det var fan inte så farligt, bror min hade sagt att det var slavgöra och totalt meningslöst. Men han delar ju heller inte min kärlek att klämma på saker, t ex rått kött... Hehe.

Så nu har jag fått ihop en liten peng som jag förhoppningsvis kan hålla fast i så att jag kan åka på en liten tåg-tripp så småningom. Det är lite körigt dock, eftersom att jag går i skolan varje söndag fram till andra veckan i mars...



aouuw

Godmorgon!
Jag hinner inte skriva just nu, bråttom bråttom...
Har tagit lite bilder, så senare idag kommer det lite sminktips!

pallar fan inteeeeeeeeeeeeeeeeee


jävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskitjävlaskit
kukkukkukkukkukkukkukkukkukkukkukkukkukkukkuk

Man är väl infödd, man har väl koll. Jag äger ingenting, alls, men jag har storstadskontroll.

Inget perfekt smink. Inget perfekt hår. Ingen perfekt manikyr. Inga perfekta ögonbryn. Ingen perfekt hy. Inget perfekt fokuserat foto. Ingen perfekt redigering.

Torra läppar och en sne piercing.

Ingenting som de "stora" bloggarna någonsin ens skulle kunna tänka sig att använda.

Tur att jag inte är någon stor blogg.


Om jag var laktosintolerant, så skulle jag varit död nu.

Den här jäveln slukade jag i mitt förblindande tillstånd av sötsug.
Vaniljglass, tre kulor, en jävla massa sprutgrädde, strötsel och chokladsås. Det vita som ser ut som sarre är vit chokladsås.
Åååh det var så jävla gott. Men nu, flera timmar senare, så bubblar i magen och jag rapar grädde, känns som att jag kommer spy ner hela tangentbordet när som helst.

But.....it wa..ss....so...worth iiiiiiiiiiiiit.........

Sunrises don't set


Chandelier

Jag började städa i mitt rum, och hittade då en kristallkrona under sängen. Där har den legat i ett par månader och väntat på att bli upphängd. Så jag fixade det, med en hammare och tunn, grön ståltråd.


Tyra..

Är rosig i ansiktet och luktar bajs, för hon har varit med morsan i lagårn' och hälsat på kossorna. I typ två timmar, i tio minusgrader.

Hälsat på lammbebisarna också!

wio

Igårkväll var najs.

ÖHL ÖHL ÖHL ÖHL.

Orkar inte skriva mer.

The drugs don't work, they just make you worse

Nu ansluter jag mig till den snöhatande hopen av Stockholmare som inte vet någonting om hur man överlever på vintern. Fan det är mars om bara ett par dagar och så blåser det upp till snöstorm och kommunaltrafiken återgår till 50 minuterstrafik. ÄLSKART.

Gårdagen ledde till ölkväll i Jordbro, igen. Drog dit med Isabelle, Alle och Nettiz, och det var ju naiz. Det finns inte så mycket mer att säga, fulla som svin i en lägenhet inpyrd med rök och långhåriga rockers.

BTW VET NI HUR DYRT DET ÄR ATT FIKA ELLER, TVÅ SMÅ KAFFE OCH EN JÄVLA BIT KLADDKAKA GICK PÅ ÖVER HUNDRA SPÄNN, OCH FEM FUCKING KRONOR EXTRA FÖR EN KLICK GRÄDDE. Där rök alla mina pengar kan man ju säga. Så nu är jag luspank igen.





Min katt är söt i alla fall


Tvingar mig iväg

Idag är en dum dag. 
Jag tryckte i mig en pizza till frukost, så magen tycker inte om mig just nu.
Jag får ingen skjuts, så om jag ska till skolan så måste jag gå till tåget. 6 km snöbelagd grusväg i klackskor och åtta minusgrader.
Jag har världens sämsta hårdag och sminket gick åt helvete idag, men om jag försöker fixa det så kommer det bara att se värre ut.

Jag har inte bestämt om jag ska till skolan än, jag kommer ändå inte hinna till första lektionen. Men jag måste ändå in till stan och köpa en ny tungpiercing, så lika bra att jag går till skolan. Men jag blir nog sen, för det kommer ta ett bra tag innan jag får ut tummen ur röven och börjar gå.

Jag satte på Crazy nights med KISS, den får mig alltid på bättre humör. Men det funkade inte.
Kickstart my heart med Mötley är min sista chans till pepp-het, svik mig inte nu!

Idag ger jag världen fingret.

-

JÄVLA JÄVLA JÄVLA...

Hejhejdå

Jag tog ledigt från skolan idag, jag kände att jag behövde det. Jag är inte direkt på topp just nu...
Jag tog en rejäl sovmorgon och vaknade ungefär när min lillebror kom hem från skolan. Jag har ätit massor av GB yoghurtglass med Skogsbär, och fyfan vad gott det var. Hur jävla otippat som helst att man hittar ett glasspaket, som det faktiskt finns glass kvar i, i våran frys. På tv400 så visade de ett avsnitt av Lost, så jag fick en liten nostalgikick idag också. Jag kommer fortfarande ihåg vad alla karaktärer heter och allas livshistorier haha, även fast jag inte sett ett enda avsnitt på över ett år.

Snart ska vi i alla fall ut och äta middag, det blir kinamat ikväll. Det blir ju lite mysigt, och så fick jag en anledning att fixa mig lite. Gillar inte riktigt att gå runt i ett par smutsiga leggins/mjukisbyxor och gårdagens smink i hela ansiktet en hel dag.

Btw så är mitt hår förjävla snyggt nu. *glad*


Det blir bio ikväll, to set my mind of typ

Stackars personen bakom om jag kom med det här håret, ehehe.

Just pull the trigger

Jag är sjukt trött på det mesta just nu..

Helt slut i både kropp och själ efter flera veckor av slit och för lite sömn. Jag är helt kluven och vet inte vad jag vill göra längre, det känns sjukt jobbigt när jag tänker på att jag kommer att gå i skolan i nästan två och ett halvt år till och inte kan göra så mycket annat under den tiden eftersom tiderna inte tillåter det.

Jag går upp, för tidigt för att vara pigg och utvilad och för sent för att hinna göra någonting vettigt innan jag åker, jag tillbringar mina fyra timmar om dagen, ibland mindre, i skolan och kommer hem för tidigt på kvällen för att kunna gå och lägga mig och för sent för att kunna göra någonting vettigt, jag går och lägger mig för sent eftersom "jag ska ju ändå inte gå upp tidigt", och sen börjar det om.

Just nu vill jag bara åka bort någonstans. Inte på någon tillfällig flykt utomlands som jag måste återvända ifrån eller så. Jag vill bara hoppa av skolan, ta ett jobb som lärling någonstans och bo i en städskrubb tills jag har tjänat ihop pengar för att faktiskt flytta någonstans och starta mitt nya liv. Jag är bara så trött på att dela hus med fyra personer och behöva dela allting.

Jag vill stå på mina egna fötter, och dirigera mitt eget liv. Även om det går åt helvete.

Och singellivet börjar slå tillbaka på mig nu. Jag har gått så länge och bara njutit av att vara fri och göra vad jag vill, utan några som helst skyldigheter eller skuldkänslor. Men vissa gånger så önskar jag att jag hade någon att falla tillbaka på. Någon som jag bara kan krypa upp i famnen hos när allt går käpprätt åt skogen. Någon att tycka om, och bli omtyckt av. 
Men samtidigt så vill jag inte ta åt mig det. Det har aldrig funkat för mig, och jag vill inte chansa på att det kommer göra det heller.

SVT

Idag var en ganska onödig skoldag. Eftersom jag inte hade någon bok att läsa så satt jag och klottrade på ett papper under hela två-timmars svensklektionen, samma visa under matten. Engelskan sket jag i, eftersom den lektionen förmodligen skulle bli lika händelselös, och jag orkade helt enkelt inte.

Utanför skolan dock, så blev vi stoppade av två ganska unga tjejer från SVT som ville ställa några snabba frågor. Så nu kommer jag att vara med i Rapport på SVT imorgon bitti, en gång varje timme från 06.30 - 09.30. Så, uhm, håll utkik efter mig, typ. Hahahha.



Nu drar jag dååee

Min kommande dag består av två timmar svenska, 50 minuter matte och 50 minuter engelska. Och det är dessutom min värsta hairday på vääääldigt länge, och det suger. Jag har stått i typ en halvtimme och dragit och slitit för att få ur flera dagar gamla tovor och hårspray-rester som inte gick bort när jag tvättade håret igår.
Efter en halv flaska spraybalsam, så belv håret åtminstonde någorlunda mjukt och jag luktar som en billig frisörsalong.


Kyckling och vitlök

tjohoo

Nyduschad står jag i köket och steker kyckling med vitlök och kokar spagetti, som jag sedan ska röra ihop till någon form av lunch. Det luktar jävligt gott i alla fall, om jag får säga det själv.

Skriver sedan innan jag drar till skolan, puss.

haaahaha

Lovely, lovely beer

Igår kväll var najsnajsnajs. En helt jävla random fest mitt ute i ingenstans. Finns inte så mycket att säga. 
Jag träffade på två snubbar som jag träffade på bussen till Sonisphere förra året, det var random. De kände inte igen mig, eheh, till en början alltså. Sen ba: AAH men dä ä ju hon! Meh.. hade inte du grönt hår?

Höhö.

Och ja, min kamera saknar ju minneskort, så jag kan tyvärr inte bjuda på några bilder denna gång heller.

Fetaste party-pepplåten.

heeeiiii<333333

Gårdagen slutade med pizza, en massa pendeltåg och muffins med både Dåler och Lisa. En lugn kväll med andra ord.
Ikväll däremot hoppas jag att det inte blir lika lugnt! Peppad, yes.

Jag ska i alla fall koka ihop lite lunch nu och sedan pallra mig in till stan. Jag är ju kattvakt i helgen åt Isabelles kissemissar, och de stackars små djuren måste ju ha mat.

Smell ya laterrrr.

Your hair was long when we first met

Tjabbaa tjena halåe

Nu är jag ready to go. Jag är ju seg som ett as när det gäller att göra mig i ordning. Om jag har tid på mig så tar det typ flera timmar, men jag kan bli klar på en kvart också. Med samma resultat så att säga.

Nu hoppas jag att jag kan få skjuts iväg och så att jag kan träffa Lisa snart. Hon har nog väntat länge på mig nu hehe.

Jag känner att jag vill klippa mig snart, men jag kan inte bestämma mig för hur. Jag är jättesugen på sidecut eller en fet mohawk, men det är ju så jeffla läskigt. Har ju kämpat som ett djur med att få mitt hår att växa, och så ska jag raka av halva skiten. Hur kul är det liksom.

Soundtrack today:

Queen - Radio Ga Ga (extended version)












Vaknade precis och ska göra frukost nu, och senare idag så ska jag möta Lisa!

Hemma!

puh.. Älskar känslan av att man har uträttat någonting!

Nu har jag varit i stallet och vart och handlat med Mamsen. Det gick skitbra att rida idag, allt ba blev perfekt och jag fick halva ridhuset för mig själv. Pållehesten börjar lita på mig nu tror jag, och kanske till och med gilla mig en gnutta. Känns lite tråkigt att de lämnar bort honom i april... Men så är det ju.

Fyllt på kylskåpet har vi gjort också, minsann!
Snart blir det té och mackor med cream cheese, skinka och gurka! Jag väntar bara på att mor min ska komma in. Hon sitter i bilen (brukar sitta kvar där om hon pratar i telefon medans hon kör) och har deeptalk med min morbror. Jag tycker att hon kan komma in nu, för jag är hungrig.

Men glad!

om nom nom


Synd att slösa på dessa vackra dager

Nu har jag ett par timmars dötid. Det är det som suger med att vara hemma på en vardag. Det visas ingenting bra på TV, och jag vill inte spela TV-spel eller något för "det är ju en så fin dag" även fast jag inte tänker gå ut.

Det är heller ingen idé att fixa naglarna eller tvätta håret för att fördriva tiden, eftersom jag ska till stallet senare idag. Och jag kan heller inte ringa någon eftersom att alla är i skolan. Och inte heller kan jag gå runt naken och sjunga högt och ba njuta av att vara hemma, eftersom lillebror min kom hem tidigt idag.

Kanske ska ta mig tid och baka lite?

Utanför köksfönstret där jag sitter.
Rufsiga Tyra med snus-kladd i mungipan.

Nyvaken

Nu ska jag steka kött!

btw

Jag kan fan rita Svampbob.
b.

Tvådagars bloggluckor

Jag har verkligen haft helt jävla fullt upp de senaste dagarna. Jag var i skolan i söndags från klockan halv ett till halv åtta och tränade. Och nu måndag-tisdag så har vi inte heller gjort något annat än att träna. Min lärare förbjöd oss att gå på några "vanliga" lektioner, måste träna måste träna ba.

Men det var fan värt det, för idag så var det DM! Och Hanna, jag och Katja blev placerade allihop, och ska vidare till SM i Jönköping! TAGGAD ELLER VAD.

Här är min docka då. Fast det där hängiga rufset i bak ska egentligen vara ett stooooort fluff va. Det blev så jävla snyggt, och det var sjukt kul. (Btw, tatueringen på halsen har jag själv målat, blev jävla snyggt va?)
Haha, men när första grenen startade (permanentrullning), så började jag känna hur det pirrade i hela mig och så började jag må illa. Och ba "oooh noooes, for god sake do not puke woman!" Jag behövde musik.
Så jag började sjunga på Metallica medans jag stod och rullade, och allt pirr ba POFF hejdå.

Och jag ba åh rock'n'roll, you saved my life.


Hände en fett töntig sak som jag fan blev ledsen över. Inte för att det var elakt, men för att det var så jävla töntigt. Det ligger en liten tår bakom ögonlocket, och den har legat där ett par timmar nu.

*måste blogga om det*

Isabelle ligger och hostar upp maginehåll, så jag fick stanna hemma ikväll. Gör inte mig någonting, eftersom jag valde rätt kväll att stanna hemma, ackording to TV typ. 

Först av allt så måste jag säga att jag inte har varit ett jättefan av Angelina Jolie tidigare. Men jag måste också medge att jag inte direkt har gett henne en fair chance. Jag har väl sett halva Mr&Mrs.Smith och Alexander, med henne, så jag har inte haft så mycket att gå på.

Jag älskade henne i Changeling som jag såg ikväll på Canal+.
Hon var så otroligt vacker och övertygande hela tiden. Filmen i sig var nästan lika bra som hon var i den. Den gav verkligen en inblick i hur förjävliga statens anställda, i detta fall poliser, kan vara. Och hur de kan missa, överse och försöka dölja så mycket hemskt för att få sig själva att se bra ut. Gripande, vacker, sorglig och lagom hemsk. Och dessutom så är det en sann historia!

It's a lovely sunday morning in my quiet mountain town

Fast ja, det är ju lördag och jag bor inte i en "mountain town".

Jag blev väckt av "TYRA DET FINNS CHICKEN MCNUGGETS OCH DU MÅSTE KLIPPA MIG". Så nu sitter jag och snaskar på mina djupfriterade hönskroppsdelar och dricker cocacola utblandat med vatten. McDonalds alltså, det är grejer det.

Senare idag när jag har fått ur tummen ur röven, så ska jag klippa till båda mina bröder och hoppas att jag kommer få en liten peng för det senare. Och ikväll så ska jag sno med mig datorn hem till Isabelle, där vi ska lira theSims hela natten. (GAGAHAHAHA TÖNT LOL) *behöver en till parentes* (HAHahAHHAHAHA)

Aja, vi hörs när jag har någonting intressant att skriva. 

HÄNDELSEFULL OCH SPEKTAKULÄRT INTRESSANT FREDAG

Idag så har vi lyckats att skruva ihop en IKEA-byrå utan att börja svära och kasta saker på varandra, Isabelle och jag. Minsann!
Sedan kom jag minsann in på krogen genom att säga "Min mamma är där inne".
Ja alltså, min mamma var ju faktiskt där inne. Blev bjussad på öl av Nichlas, och de va ju najs. Han dock inte få ner hela, för efter ett tag så kom ju vakten och sade att om jag inte visade leg så fick jag inte dricka där.
"Men fan jag dricker ju inte, jag ba sitter här?" "Aha, ja men du ska vara ute klockan elva."
Han måste älska sitt jobb.


huehuh

Fåse... Idag har jag...

Varit i skolan! Och haft engelska, matte och frisörteknik! Fan det går asbra i matten. Kom att tänka på det när bror min kollade skeptiskt på mig efter att han frågat hur det gick i matten (jobbig mening fhuehuh). Isabelle och jag är värsta MATH-POWAH-teamet.
Alltså, jag ligger bra till i matten. Jag. Jag som inte har öppnat matteboken sen höstterminen i nian. Jag ligger fan på VG nu.

*INTRESSANT INLÄGG*

Vet fan inte vad jag ska skriva.

Imorse tog jag tåget som gick 11.82. Fick vänta en stund.

btw OM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM NOM


You teach me and I'll teach you

Sitter här i min brors rum sen ett par timmar tillbaka. Vi har haft qualitytime och tittat på pokémon tillsammans.
Det stinker fjärt och snus här. En riktig ungkarlsslusklya.

Ja datorn har varit barrikerad på senaste tiden, så det är bara små snuttar som jag kan sno åt mig mackapären och läsa allas (Fan vad jag nyser, har nyst typ fem gånger sen jag klickade på "Nytt inlägg" :S) status på fejjan och klicka på "markera allt som visat"-knappet på bilddagboken. Och förstås uppdatera mig om Kissies nya pattar och Fokis nya rosetter.

För övrigt så har jag köpt ett par naaaaaaaiziga boots, ett par naiz ankelboots och ett par grymma leggins. Men mitt minneskort till kameran har min säng oturligt nog uppslukat. *modebloggarkatastrof*
Oh well.
För övrigt #2, så har jag köpt min första egna snusdosa idag, och därmed hoppat på lägga-av-med-cigg-förutom-på-helgerna-tåget. Om nom nom. Är jag hård eller.
Tur att det är helg snart...
Mitt hår blev awesome btw, det är nästan vitt. Inte grått som blondie-bloggarna vill att det ska vara, och inte halvdant gulskimrande som de flesta blonderings-blondinerna har. Det är feeeeiiint..

G'morrn va!

Jag tog mig en riktig sovmorgon idag, och yeah baby vad det var naiz. Jag ligger faktiskt fortfarande kvar i sängen med morgonrufs och sånt där klegg i ögonen. 
Min mobil tycks ha försvunnit under nattens gång... Jag minns att jag somnade med den bredvid mig, men nu är den borta. Min säng är läskig, just nu så hr den uppslukat min mobil och mitt minneskort till min kamera.

Jag undrar om den har snott mitt smink också??!?!?! För det är det någon som har gjort. Hela fucking necesären med ALLT smink som jag använder är BORTA. Jävla skit alltså. Hatar när man märker i efterhand att det fanns tattare på festen.

Oh well, nu ska jag nog gå upp och hoppa in i duschen. Jag har inte sett hur mitt hår blev ännu. *damdamdaaam*

*dramatisk musik*

How did it go???!?!?!?!?!?!?!??!?

Bleker håret


Måndag igen då.

Goderafton. Ny vecka, en ny start! lol not, varje dag är precis som alla andra.

Hela klassen var ganska förvirrad idag angående det nya schemat, tydligen så hade bara en enda elev dykt upp till Estetiska verksamheten.. Hheh. Vi har i alla fall klarat upp hela veckan med läraren nu, schemat som jag lagt upp i föregående inlägg stämde inte till 1248% som tur var.

Kvällen har jag spenderat i stallet med pållehesten. Bussen var bara fem minuter sen idag (!!!), och jag blev bjuden på en cigg, så jag är ganska nöjd.

Just nu så sitter jag och smarrar på en bacon/egg-smörgås och ba känner hur kolesterolet lagrar sig i mina artärer. Men fan det skiter väl jag i, gott äre.

Och på tal om gott, vet ni vad som är sjukt cp-dunder-omg-super-gott??


RSS 2.0