04.07??

Uh, sist jag kollade klockan, vilket känns som att det var för en 15-20 minuter sen, så stod klockan på 02.32. Hur i helskotta har jag lyckats tappa min tidsuppfattnings-förmåga-thingy?
 Det är inte bra alltså.
Men vännerna sover antingen, eller så är de inne i stan och gibbar. Jag som inte spelar någonting, har ingen lust att lägga hundra sura riksdaler på att klicka mig omkring på nätet eller spela age of empires medans man väntar på att få spela en låt på guitarhero. 
 Jag behöver verkligen tvätta håret..
Förövrigt!
Under lektioner i skolan, på kvällen, på tågen och hela det köret, så har ju alla sjukt tråkigt. Men ingen svarar på sms eftersom de antingen får mobilerna konfiskerade eller inte hör.
 Jag behöver en trogen smsare! Eller flera helst. Och någon som kan vara inne på msn såhär dags!


Svarta valnötter och torr skinka

Pessimistisk som jag är så skall jag nu berätta hur hemsk och vedervärdig min julafton var.
Nej jag skojar bara, jag skall inte vara så himla negativ. Jag har beskådat en och en annan roligare julafton i mina dager, men denhär var inte alls så illa som jag trodde den skulle blitt.
 Jag spenderade den hos mina sysslingar, tillsammans med familjen såklart. Vi kekade lite kek och öppna lite prezentz. Tittade på halva Kalle Anka och Karl Bertil Johnssons jul (ovärdeligt underbara sak<3), som vissa tycker illa om eftersom den är "kommunistisk"? Det handlar om en fjortonårig pojkvasker som tar ett par paket och ger dem till de fattiga, och jag kan inte se något fel med det alls? Det är ju en jättefin liten julhistoria med rak-på-sak-gammal-svenska jag tycker så tokigt mycket om! Jag fnyser lite fräckt åt dem som måste vara politiskt engagerade på självaste julafton så de inte ens kan se en gammal tecknad snutt utan att reagera och resa lugg. Här kommer det, fnys.
 
 Eftersom jag inte är en liten spoiled-ish horunge så skall jag inte ta kort på varenda liten sak jag fått och sedan lägga upp det här så ni kan avundas och få eran egen lilla vetskap om vilka finskaper som jag nu innehaver i mitt ägo.
 Jag kan säga att jag fick en ny plattång, och en bok. Och rosa benvärmare från Dåler och Partyhatten! GLAD.
 Men mer behöver jag inte skriva. För jag är glad ändå! Typ.

Jag önskar jag hade vart hos dig istället.

I don't care about the presents underneath the christmas tree

Ååh min mage värker, Varför vet jag inte, men jag är jefflans törstig också.
Jag tror jag har tappat allt vad julkänslor heter. I mitt lilla hus finns ingen gran, inga ljusstakar eller dofter av knäck och pepparkakor. Jag fick en chokladkalender för ett par veckor sedan, men jag har inte ens tagit av plasten från den. Jag vet inte varför, men jag längtar liksom inte till julen. Jag vill hellre komma ihåg åren då julen var rolig.
 Då man klippte ut bilder ur tidningar och klistrade på dem på ett papper som önskelista, när mamma väckte en på morgonen med en skål pepparkaksdeg i famnen, då man prytt sin stolta snögubbe med tomteluva och hade köpt världens finaste klänning som man skulle ha på kvällen med släkten."Man skall sluta när det är som bäst" säger man ju, och kanske, kanske borde vi slutat fira jul då när snön slutade komma och man inte längre kunde ha dendär finaste klänningen längre? Att växa upp suger. Jag vill vara liten och glad igen.

Men dock vet jag att det finns andra saker som gör mig glad. Och jag hoppas att de lyckas bättre än vad julen gjort för min del. "All I want for christmas, is you."
För mig att komma ihåg. Söndag - 21 - 12 - 08. Lycka.


Minnen i allt

Okej, jag ska inte ljuga nu. Jag fick ihop dethär inlägget till tre rader med meningslös text. Så jag tog bort det.
 Vad jag tänkte att dethär inlägget skulle handla om var att jag lyssnat på en massa gamla låtar som tar mig tillbaka till olika tidpunkter i mitt liv. Tråkiga och glada.
 Men det är svårt att skriva saker så att det blir någorlunda läsvänligt för det främmande ögat också. Men jag orkar inte krångla och linda in alla mina j**la budskap idag.
 Jag har lyssnat på Shayne Ward - No you hang up, och jag gillade det inte. Inte bara för det faktum att den sortens musik får mig att tänka på gröna slemmiga mödomshinnor och spya med 75% julbord och 25% julmust.. Men som sagt inte bara därför. Men ack så personliga dessa andra anledningar är.

 Nu poppade det up ett pop-up fönster där det står att datorn kommer startas om typ om 2 minuter och att det är bäst för mig att jag sparar allting jag håller på med. Så jag blir lite nervös nu och publicerar detta o-kompletterade och till mestadels meningslösa inlägg.

 Over'n'out, I killed my Girlfriend.


From a different angle

Jag står just nu i Hötorgshallen, Stockholm,  och har gjort det sen 8-9 imorse..
Jo det är så att jag jobbar lite extra för christmas-presents-money-stuff. Det är jobbigt, jag har paketerat både ost och senap och gelé och allt vad det heter. Jag har sjukt ont i axlarna, så om nån vill så får man gärna komma och massera mig senare ikväll. Bara så ni vet.
 Snart är arbetet slut dock, hoppas jag, och jag far hem. Då ska jag göra noodles, för så nyttig och hälsosam är jag.
 

Jag suger på jobb hemmavid

Jo jag är ganska dålig på att plugga hemmifrån. Jag sitter med fucking so-uppsatsen om USA, men det går verkligen inte. Jag får skicka det lilla jag gjort till min mail, och sedan helt enkelt hoppas och be att jag kan göra den i skolan imorgon.
Jag är sjukt trött! Fattar inte varför?
Jag har lagt mig ner i skolbänken idag och somnat med mina hörlurar dinglande lite hursomhelst, fått pulserande huvudsmärtor på eftermiddagen och sovit från klockan fyra tills.. tio ungefär. Vaknade vid halv sju och trodde att jag sovit hela natten och att det var tidigt på morgonen, men det var ju inte så. Så jag gick och lade mig i sängen och somnade igen. Jag har aldrig kunnat somna på dagtid? What the fuckfuckfuckelyfuckfuck is up with that?
Jag antar att mina djuriska instinkter säger åt min hjärna att det är dags att gå i ide.. Skulle inte ha något emot det.

Imorgon, onsdag, så börjar vårat tema i skolan. Det kommer bli så in i helvete tråkigt. Temat är "må bra".
Detta betyder att vi skall börja varje dag i skolan med att baka bröd som vi sedan skall förtära vid en gemensam frukost. Efter varje lunch är det en obligatorisk 30-minuters promenad och vi kommer roas av andra aktiviteter som t ex näringslära, hacka morötter och baka "nyttiga och goda" saker. Jag ser såååå fram emot detta.

Over 'n' out, I killed my Girlfriend.

.

If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me, like you used to do


update

Okej, this is how it is..
Jag har matteprov på torsdag som avgör hela mitt betyg.
Jag har inte öppnat min mattebok på hela terminen.
Får jag ig på det här provet så får jag inte söka till gymnasiet.
..surt.


RSS 2.0