mjahm

Hellu

Idag har jag gjort en soffa. I verkligheten är den i svart skinn med en röd kudde, och den har inga ben (inte alls för att de inte höll) för att den inte ska skrapa golvet när en behöver flytta på den. Sörru.
Första Bild & Form-lektionen alltså, och vi skulle göra en sittmöbel för vår "framtida salong", alla lärare är väldigt entusiastiska med att nicsha deras ämnen så mycket som det går åt frisör-hållet.
Samma sak på Småföretagande, "när ni jobbar på en salong" "köpa schampo, moms" blubblubb typ. Det är väl bra på sitt sätt, men det blir lite uttjatat.

Jag har i alla fall gjort min första läxa för terminen, ungefär en timme efter att vi fick den. Duktig tjej typ.
Vi skulle skriva om möbeln vi gjorde...

Ah well. Nu är jag hemma och störs av två stycken flugor som vill sätta sig på mina knän hela fucking tiden. Jag ska fan bränna ner mitt hus och röka ut dem. Eller typ köpa en tarantel och släppa lös den och då jävlar ska de få se på fan. Jävla djur. Dubbelhat.

mmmmmmåndag

Idag har jag varit duktig/inte duktig.
Jag försov mig på första dagen.
Fixade schemat och bytte från svenska till engelska.
Missade första engelsk-lektionen.
Fixade syntestet för körkortet (perfekt syn BY THE WAY ba yes)
OCH jag har skickat ansökan om körkortstillståndet.

Duktig Tyra. Nu ska det mysas en stund.


gah

Okey, jag tycker att komunikation är viktigt. Rak och tydlig komunikation med ord, "ja" och "nej".
Jag tycker att det är rätt att istället för att bara gå iväg från en äcklig gubbe på tunnelbanan om han stör dig på något sätt, säga ifrån och visa att det han gör är fel.
Och i alla förhållanden, istället för att svara "gissa" eller "det borde väl du veta" när ens partner frågar om något är fel osvosvosv.

Men i vissa fall...

VAFAN KAN FOLK INTE FATTA VINKEN NÅGON GÅNG OCH BARA LÄGGA AV ATT SPAMMA HEEEEEEEEJ VAD GÖR DU VARFÖR SVARAR DU INTE HEEEEJ HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJEHEHJHEEJEJEHEHJEJHEJ, NÄR EN INTE HAR SVARAT PÅ FLERA MÅNADER FÖR ATT EN KONFLIKT KÄNNS ONÖDIG????????

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEZ låt mig vaaaaa

TV-reklamen borde ta sitt ansvar

...och inte bara ösa en massa skit över oss stackars människor. 

Reklam mitt i filmen eller programmet, serien whatever är en sak, men alltså VÄRDELÖS SKITreklam mitt i filmen, programmet, serien whatever är fan outhärdligt.
Allra värst är den hyperaktiva farsan i telenor-reklamen och hans ungar "pappaaa, vad var det för konstigt ljud från ditt och mammas ruuuuuum..." och hotels.com´s helvetes gubbe som springer runt jordklotet!!!!!!!!(!!!!!!!!)
*fingrarna i halsen*

Ica´s vecko-liga nya reklamer är okej de första tre gångerna de visas eftersom att de är originella och har visats så länge att de nästan har blivit som en ofrivillig följetång, och alla klädreklamer är åtminstone fulla av färg och musik.

Men i överlag som den soffpotatis jag är så är jag mycket frustrerad. Hör mitt vrål.

Yo

Ja tisdags så började ju skolan, men eftersom att vi nu är dubbelt så många och byggarbetet (som vanligt) är ett par månader försenat så är det lite strul med lokaler, så vi fick ledigt en vecka till men var fortfarande "välkomna att komma till skolan ändå!", haheheh. yeah
Jag tyckte att det var ett bra tillfälle att komma förbi och sitta med studievägledaren ett tag och typ ta det lugnt eftersom att jag har fått fel valbara ämnen, måste göra om en del saker i kurserna från tvåan och diskutera vilka ämnen jag ska välja istället. Så jag frågade henne i tisdags om jag kunde komma förbi senare i veckan (idag då va) och it was like "ja absolut, jag är här hela dagarna, hela veckan. Det är bara att komma förbi."

Så idag åkte jag en timme till skolan bara för det, och då hade hon inte tid. Ingen. Tid. Alls.
Härligt. Värt, verkligen. 





dsf

Godmorgon världen.

Nu är det den 23:e augusti, nu börjar det vanliga livet igen. Med morgonkaffe och tågtabeller att passa.
Vi får se vad det här året för med sig, jag har en känsla av att det kommer att bli ett helvetes år eftersom att jag har ungefär tre gånger så många kurser som förra året. Men men, det är ingen idé att klaga innan det ens har börjat!
Nu ska jag knycka farmors cyckel och dra till tåget. Ciao.

RSS 2.0