Attitude STHLM

Har spenderat min söndag med Joni på Kistamässan, pillat på sminkborstar, provat krämer och kollat på sexiga underkläder.
Höjdpunkten (och ja, hela anledningen till att vi gick dit) var ju vår gamle lärares show. Inspirationen flödar. 
 

Mitt-i-natten-syssla

Svårt att somna. Jag behöver en bok eller något.
Godnatt. Hoppas jag.

yesssssssss

LEDIG

And I'm gonna get SHIT DONE.
Eller ah visst. Så sägen en alltid.
Men det jag menar är att jag inte ligger och slöar som en jävla söndagsslusk och dricker coca-cola (trots att jag....ligger i sängen just nu...)

 Jag har precis varit ute på en lång promenad med hunden och tränat stenhårt. En dag ska det bli en riktig hund av det där djuret alltså, mark my fucking words. Höstkylan och snålblåsten är uppiggande, och jag har sovit ett oklanderligt antal timmar i natt - så nu är jag ett sprudlande energipaket - redo att få utlopp. Hur det är med motivationen är ju en annan femma, men det kan vi ta sen.

laterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

 

ÄNNU EN DAG

Och nu är jag hemma. Fan dagarna liknar varandra för mycket.
 Lite variation skulle inte sitta fel, eller kanske en hobby. En icke-fysiskt ansträngande och som kräver ytterst lite tid, bara någonting att göra mellan varven. Jag får spåna lite på det... I'll get back to you.

Annars då? Fan ingenting händer. Helt plötsligt är det november, nu väntar liksom ett halvår av totalt mörker och snålblåst (såvida det inte kommer snö, vilket isåfall istället blir svinkyla). Men det blir mysigt, varm choklad är typ det godaste som finns, och jag fick världens mysigaste filt av Dåler när jag fyllde år, så vintern kan komma bäst den vill.

 

Alltid

Det finns inte en depression, dålig dag eller svacka som din hund inte kan lyckas få dig på bättre humör.
Vem kan låta bli att le när en ser Messi i en mössa? Inte jag i alla fall.

An oldie


RSS 2.0