Dam dam daaaaam....

Ja efter några timmar i salongen så känns mitt huvud liksom lättare...

I freakin' love it.

Tack Hanna, du rockar!



Nu händer det grejer...

mms_img75441 (MMS)

Nu händer det grejer...


Det här var ju inte det lättaste kan jag säga

Men vem vet, jag kanske blir fin.
Eller tappar hoppet om mänskligheten och snaggar skallen och köper en keps.
Jag gissar mer på det sistnämda.

Gnuggat geni-knölarna lite

Jag har tänkt lite på det här textstycket som flitigt cirkulerar internet:

"Tjejer, ni opererar brösten, röven, läpparna, skaffar lösnaglar, löshår, lösögonfransar, sminkar er, solar solarium - och sen klagar ni och vill ha en riktig man?"


Detta brukar följas av medhållande kommentarer som "Så jävla sant" och diverse fraser om att tjejer är så ytliga och falska.

Och kanske en dag eller två senare så ser en samma kille sitta och drääägla över eller posta såna här bilder eller liknande med undertexter som "Så jävla snygg, 10-poängare!!!!!"



Jag försöker inte övertyga någon om någonting, jag bara delar min förundran om dubbelmoral. Vad är poängen som killar vill komma fram till med ovanstående text? Jag är nyfiken.

För övrigt så finns det få saker som gör mig så arg när det kommer till kvinno-objektifiering som när en säger "..-poängare", jag vill spy i deras munnar.

Men det är lugnt grabbar, vi är alla hycklare.
Jag kan däremot ärligt säga att jag kan inte minnas att jag någonsin specifikt har bett om en "riktig man". Han får gärna ha silikontuttar om han vill, det spelar inte mig någon roll.

Tant Röd tycker jag låter lite för gulligt...

Jag föreställer mig henne lite mer så här.


Vad är en uteservering, pissdyrt kaffe, av...

mms_img75440 (MMS)

Vad är en uteservering, pissdyrt kaffe, avgaser och trängsel mot det här - när det kommer till att njuta av sommaren?


Likt en halvdöd stiger jag upp

Idag är dagen röd.
Det betyder att allt som inte kan göras på de andra dagarna, ska göras idag.


Länge sedan


Jag ska titta på den nu.
Och se om jag FORTFARANDE KOMMER IHÅG VARENDA REPLIK, SÅNG OCH SCEN.
För när allt kommer omkring så har jag ju bara sett den kanske 600 gånger.

Godnatt.



Visited the cops

Och fixade äntligen mitt pass och ID idag. Så om fem arbetsdagar kan jag hämta det och åka lågprisflyg, dricka exotiska drinkar på en medhavd Ninja-Turtleshandduk och få Hepatit.
Thumbs up.




Saknar att vara ung och häftig.


Tiden går för fort

Det känns som att det var igår som jag med osäkra steg klev upp för trappan till skolan, blev uppropad och gick i samlad grupp till klassrummet i nervös tystnad.
Lekte fåniga men nyttiga namnlekar, packade upp våra första dockor och trängdes vid handfaten för att tvätta dem och rulla våra första curlers. Fick våra saxar och behandlade dem som våra ömtåliga små barn.

Nu plötsligt så är det inte ens en månad kvar tills vi springer ut. Det känns som att allt har gått aldelles för fort, och att jag inte har hunnit med ens i närheten så mycket som jag borde. Jag har inte tänkt på saker som tydligen är självklara, jag har inte gjort saker som jag borde ha avklarat för länge sedan.

Men jag antar att det är ett vanligt misstag, att tro att en har all tid i världen, fast i själva verket så rinner den bara mellan fingrarna.



Glad

Ja, för ett par dagar sedan så gjorde jag första delprovet till gesällen! Jag är stört nöjd, trots att jag inte klarade 100%, misslyckades med ett moment. Men jag har omprovet bokat den 10/6, så det känns relativt lugnt... Intalar jag mig själv, hehe.

Ett steg närmare ett mål som satts av någon annan åt mig.

Knäppte ett kort på min festfrisyr i alla fall, med snälla Elvira som ställde upp som modell!


RSS 2.0