Jag har noll fantasi, så jag langar en bild från 2008/2009


Sitter på Odenplan och dricker världens go...

mms_img45064 (MMS)

Sitter på Odenplan och dricker världens godaste kaffe och räknar statistik på passerande bussar. Mys.


Jag är idag en del av converse-människorna...

mms_img45063 (MMS)

Jag är idag en del av converse-människornas minoritet, bakfull och trött på väg till ett barnkalas i Bålsta. Jag har hittils sett ca 20 personer med likadana skor som jag. Jag är undercover.


Börjar bli riktigt sjuk, såhär lagom till sommaren


Slutkörd.

Vila på söndagar? pfft

Jag känner att jag är trött på att gå i skolan, alltså inte bara att det är jobbigt och att jag vill ha lov utan själva principen. Att gå upp, åka pendel och sitta och lyssna på en massa babbel om något totalt ointressant och ostimulerande ämne som jag pga min frånvarande entusiasm kommer att glömma bort inom kort. Jag känner mig mycket mer nöjd och trivs bättre efter att ha jobbat en hel dag här hemma, med djuren eller bara gräva en rabatt. Det är väl känslan av att ha faktiskt åtsakommit någonting som hookar mig.

Jag har i alla fall städat mitt rum och min garderob. Jag har tvättat och sorterat varenda plagg jag äger, och en överfull sopsäck fick dra sin kos ut här i från. Jag har också satt upp en kilometer staket, flyttat fåren till den nya hagen, grävt upp en av alla rabatter, färgat farmors hår och lagat ett kilo kött till middag. Jag känner att jag kan vara ganska nöjd efter en sådan helg, även om jag har gått och varit riktigt sugen på att dra utt och supa järnet i den fina vårsolen. Allting tar sin tid!


Åker årets första moppe-tur. Brb.

mms_img11093 (MMS)

Åker årets första moppe-tur. Brb.


I'm bringing sexy back (typ den mest originella rubriken när inlägget handlar om just en rygg)

Min rygg närmare bestämt.
Idag var jag hos naprapaten, och jävlar alltså vad han knådade och knäckte. Jag hade tydligen ont på ställen jag inte ens visste att en kunde ha ont på. Ondast hade jag ju inte alls mellan skulderbladen och i axlarna som jag tyckte, nej, två centimeter bakom öronen och precis i tricesp-"fästet". Satan vad det gjorde ont när han tryckte och drog och rullade och blabla där.

Det kändes fint i alla fall. I en-två dagar så är det vanligast att en har "träningsverk" efter en behandling, så om skiten fungerade kan jag inte säga än. Bara hoppas.



Staying in.

Alltså det är sjukt att man kan ha såhär ont.
Imorgon ska jag till en naprapat, mor min säger att han är magisk. Det är precis vad jag behöver, magi. Dyr, men magisk.
Och pollenhelvetessäsongen tar kål på mig, det smakar blod i svalget på mig för att näsan rinner så fasiken. Så går det när man skippar allergimedicinen för en endaste dag.

Jag diggar faktiskt mitt fro. Det är nästan så att jag vill spraya det till max, dra på ett par brillor och stilettklackar och gå ut och rocka. Och någon crazy färg på läpparna också. Fast nä, nu ska jag ta en lååååång dusch och då ryker det. Jag är sugen på mohawk, vi får se vad som sker.


Metallic


RSS 2.0