uuh

Tjofräs
Nu sitter lilla jag i skolans datorsal, och har prexis skrivigt klart min svenskuppgift. Jag är så stolt över mig själv.
När jag kom in i vårt kapprum och såg mig i speglarna så hörde jag ordet "80-talet" i mitt eget huvut. Så man ser ut!
Tuperat hår, röda läppar och en prickig klänning. Plus min lilla skinnjacka och klackskor. (Slutar nu innan jag börjar låta som en liten wannabe-modebloggare)
Apropå klackskor! (suck) Så hade jag lite bråttom genom korridoren, och råkade glömma att jag hade mina klackar på, och var lite ouppmärksam på de blöta fläckarna på golvet, som småpojkarnas kängor lämnat efter sig.
Så, ja. Ni kan ju hitta på ert eget lilla end to that story!

The ladies room, the nightmare edition

Idag har klassen&co vart på ett extreamly lame badhusbesök. Nog bland det tråkigaste jag vart med om. "ååh jag och min positiva attityd! Jag får verkligen allt att verka meningsfullt!"
Jag och min Partyhatt spenderade våran tid lite bättre, i bastun. I duschen retade vi oss på att vattnet var kallt och att styrkan på strålen inte ens dög att fukta hushållspapper.
"-Asså, till och med en fontänorgasm har ju starkare stråle!! HORA!"

Och ack vi blir aldrig trötta på de tjocka rynkiga tanterna, som verkligen envisas med att benda over så vi alla får beskåda både Paris och Libanon, bakifrån. Och med det dess rikliga buskage. Att tanterna också går runt med sina nedrans tvättlappar på handen och skrubbar sig som fenetiskt i Paris, gör inte saken trevligare.
Jag vet att det är damernas omklädningsrum, och att det faktiskt bara är en kvinnokropp. Precis så som min kommer se ut en dag, och att vi skall ha respekt för de äldre och inte kasta smuts på kvinnokroppen blabla. Men "respekt" och "inte kasta skit" betyder inte att jag tycker att det är trevligt att få en rynkig rumpa i magen på mig när jag träcker mig efter min handduk. Jag tror knappast att killarna skulle vilja att nån främmande random gubbe skulle komma fram i bastun och olla killen i fejjan. Och hur skulle de reagera om nån random främmande gubbe drog ett solo på skinbanjon mitt i duschrummet? Man skall vara öppen med sig själv, och inte skämmas över sin kropp, yes I know. Men jag gillar inte att bevittna hur ett hårigt kön rengörs, eller få en främmande anal i magen.

Okej, några sista betydelsefulla ord..uhm.
Tjejer, ni är jättefina! Jag är tjock, men jag orkar inte bry mig så mycket. Så länge man inte kan ta tag i en hel hand med fett, så är man för i helskotta inte överviktig. Och varför skall man stoppa BHn med inlägg och papper? Om den BHn åker av nån gång, så spelar det ju ingen roll? Samma sak med att folk har brösten strax under hakan. Det är bara förebyggande för hängpattar x100. Och det ser bara fejkat ut. Fult.
Vad som verkar vara det största problemet med hur tjejer ser på sig själva, är att de oroar sig alldelles för mycket om vad andra tycker om dem. Jag blir så arg! Jag bryr mig inte ett litet fjutt om vad folk tycker, vad folk kallar mig eller vad de säger. Och jag lever.
Sluta bry er om vad andra tycker! Köp en tröja utan att ha sett den på skyltdockan + alla dina kompisar! Klipp dig utan att fråga någon hur de tycker du ska göra det! Lyssna på något annat än det NRJ spelar denhär veckan!
Skaffa er en personlighet!

snö!!!1!11!fucking!11!one!1!!!!!!

Åååååååh jag älskar snön! ( Hur gaygay det än låter)
Om den inte stannar till jul, nyår och hela den skiten så ska jag fanimig ut och cutta snöfan. Typ blåsa på den med hårtorken. Yeaah..
However.
My day has been spectacular. Sort of.
Partyhatten och jag har vart i hufvudstadten, för att se hurdant det såg ut där nu när snön fallit. Pretty much the same, äckel fixa-till-gator-och-sånt-stuff-snubbarna (har nu glömt ordet) har vart äckliga och saltat trottoarerna. Känns som att gå i tre decimeter slime. Äckel.
Alla mina pengar försvann som bara den, och jag har ingen aning om vart de tog vägen? Jag har köpt en parfym, och den mestadels för ett presentkort, något ätbart och red bull? Hur i helskotta kunde det övergå min lilla dagskassa på 400 spänn? I hate the world, *cuttcutt*.
På hemvägen fick vi trängas i ett kort tåg, som två tredjedelar var avstängda på. Och det kändes ganska så waste, sedan fick jag beskedet att ingen kunde hämta oss. Väl på Roteknull så träffade vi på Tafetti med randoms. Sa typ hej. huh
Sen var det bara att pulsa igenom snön hem till mitt ödsliga hem med halsduken över näsan. Och mor min hade inte ens samvete att ge oss något förtärbart tills vi kom hem, I hate the world *cuttcutt*.
Men efter vi gjort värsta alpha-salladen med allt som finns i, så kurade vi ner oss i soffan med duntäcke och tittade på min knarkfilm. Så jag hatar inte världen så mycket längre. Fast det kommer nog att ändras, för imorgon är det måndag. Vilket betyder skolan, och även en mega-über-tokigt stor SO-uppsats som skall vara inlämnad. Jag är inte säker på om jag börjat med den än.

Jag skall bara må bra en liten stund till, skicka ett gulligt sms till någon och dricka lite oboý. Sen skall jag oroa mig lite. Sen, när koffeinet från mitt fyrpack red bull har släppt, skall jag sova.
Godnatt.

Happiness?

Yaaay det har snöat i två dagar nu!
Åååh jag vill verkligen göra en snögubbe.
Hoppas det blir riktigt svinkallt nu ett tag framöver, så snön inte försvinner. Allt är så fult ute nu, så snön behövs för att snygga till skiten lite.

However. Jag ligger i min säng nu, med en oöppnad två-liters cola och en massa tomma red bull burkar lite här och där. Jag fryser som satan och just caaaan't wait til' I get to sleep.
Jag sade just till min gode vän Partyhatten att jag fick lust att åka in till stan, nu när det är snö.
Finns inget bättre än isiga trottoarer, försenade tåg, snoriga näsor, för tunna jackor, "glömda" mössor, för lite pengar, impulsköp, varma svindyra drycker, ännu dyrare fasta saker att ha till drycken, isiga fingrar, trasiga skor, långa gång-avstånd mellan platser man vill vara på, fjortisar som ockuperar hela tågvagnar och gator nu när fjällrävarna har plockats fram, gator som tycks vara fyllda med rök, plattan som nu blivit helvit, massor av "inför-julen-rea-erbjudanden" och kalla öron. Precis det fick jag ett sug efter nu.

niggahs in da hood

Okej, first thing first.
Min käre girlfriend har ju också en blogg. (thegirlfriendisdead.blogg.se)
Det är ju ganska uppenbart att det är en "uppföljare", i brist på bättre ord, till min blogg?
Ville bara göra saken klar, att jag var före med det hela "döda flickvänner" och "queer-ish lifestyle".
Ville bara säga det så inte hon får allt cred, winkywinky ;)
I love my girlfriend, and I killed her.


WoW tog mina vänner


Hos Partyhatten

Ja nu sitter jag vid Partyhattens dator medans hon själv tog en sväng in i duschen. Dåler har precis lämnat mig ensam här, eftersom den lilla orchen måste hem och äta mat och sånt..
Jag har slängt i en dos hårfärg i varderas hår, till konserten imorgon. Slipknot, som jag förövrigt inte skall med på.
Nu är jag lite lagom utmobbad i våra lilla trio, eftersom både Partyhatten och Dåler nu har typ svart hår, och jag envisas med mitt blondblonda. Men man e' som man e', och jag är såhär.
Idag slutade vi efter lunch, och det är sjukt naiz som bajs. Så vi tog en tripp och spenderade pengar, jag köpte en ny tröja och en kjol, fast jag använder den som en klänning. fniss. Men jag leker ju då inte modebloggare, så jag tänker inte lägga upp nån bild på mina nya införskaffningar.

För att jag (och Dåler) skall komma ihåg själva:
Jag betalade Dålers hårfärg, så nu är hon skyldig mig exakt ett hundra svenska riksdaler.
Och min sista lilla ensamma hundralapp gick åt till massor av energidryck, toffifee och chips med solrosolja. De skall vi trycka i oss sedan då vi tittar på Ugly Betty och House. Låter som en fartfylld kväll huh? Men dock är det flera timmar kvar tills dess, så vi får väl leka något tills dess.
Over'n' ouuuuuut, I killed my Girlfriend. (Som btw har härmat min design, och det gillar jag inte, http://thegirlfriendisdead.blogg.se)

Same days, different times

Ååååh proud of myself!
Nu har jag lärt mig spela Karma Police på gitarr, aldelles själv! Och sjunga till också, och det låter inte förjävligt!
Nu är min dag gjord. PhNIiIIiIIssSsS.
Izzy diggar också gitarren!


Det regnar på solens dag

Klockan är typ fyra minuter i två nu, och det är söndag. Jag är cepetrött och hungrig, men orkar inte sova, och det finns inget att äta typ. Idag skall jag inte göra någonting. Kanske städa lite i mitt rum, för det gjorde jag aldrig igår. Åt världens äckligaste chips med typ "creme fraiche" smak. Jag tappade hela skålen på golvet. Så nu ligger dem där istället.
Men positiva saker med idag!

- Mor min har lämnat datorn hemma åt mig!
- Jag behöver inte klä på mig!
- Jag har laddat ner Lime Wire så jag kan ÄNTLIGEN fixa musik enkelt!(!!!)
Ja det var väl allt jag kna komma på just nu. Nu skall jag försöka hitta något förtärbart och sen sätt mig här igen och knarka Coldplay och Tori Amos. Det blir förmodligen nudlar, åååh om det ändå fanns Coca Cola..Knark.

Jisses! Jag börjar med egobilder och kreyer på bloggen, flämt.
Over'n'out, I killed my Girlfriend.
(Som förövrigt finns på http://thegirlfriendisdead.blogg.se)

Depptråk och cola

jeez asså.
Denhär lördagkvällen spenderar jag hemmavid. Även fast jag hellre skulle befinna mig varsomhelst utom här.
Men jag är sjuhelsike depressiv och matt, orkar inte röra mig typ. Inte ens för att ta upp något vasst och slasha min vänsterarm. Whuhööhö.
Nejmen helt seriöst så har jag fallit in i någon sorts depression, men det gör inget. Man blir lite extra poetisk och har en ursäkt att sitta hemma på en lördagkväll.(...hey wait a minute!)
Nu skall jag kanske ta upp gitarren och klinka lite, sitta kvar med min nacke äckligt smärtsamt böjd mot väggen eller kanske städa lite i mitt rum. Vi får se.
Men först, skall jag lägga rabarber på resten av coca colan som finns kvar.
Jag tog en massa emou-pics i tråkigheten idag, jag ser alltså inte ut så "på riktigt". Men enjoy anyway.
Over'n'out, I killed my Girlfriend.

Nothing else compares

Whuhu, jag kom hem för nån stund sedan. Jag har varit borta hemifrån och haft lite mys. Välbehövt, jag orkar inte hemmalivet. Det är tråk, och mitt rum är..tja. I seam to have tappat bort mitt golv igen.

Ändra ämne fort som attans!
 På senaste tiden har jag knappt brytt mig ett dugg om skolan och som tillkommer. Totalskitit i allt. Främs tyska och franska, i båda ämnena jag har två lärare som jag inte begriper mig på, och båda ämnena känns så fullkomligt meningslösa. Jag kommer nu att tänka på hur jag under förra året, åttonde klass, alltid predikade om att det faktiskt var i nian allt räknades, och att jag bara pluggar upp mig då! Jo det har ju gått bra? M I S T A K E.
 From måndag, tänkte jag, så skall jag ta tag i skiten, dricka en massa red bull, städa mitt rum och sluta virka saker. För ett tag. Om det går vägen, så tja. Blir väl allt bra antar jag. Och red bull är knark. möuuumseeessee

TRÅKIGT INLÄGG. Hhaha sorry, hatar inlägg om hur dagarna varit. Speciellt om det inte har hänt något tufft.
 Och det har det inte. Tyvärr.
 Wellwell, nu skall jag äta upp resten av min fetaost och mandariner medans jag tittar på Fred videos alá youtube.
Pussy
 EN BILD!!11!1!one!1!!!!!


RSS 2.0