Toy story. Myyyyyyyser. Och ler, oavbrutet.

mms_img11094 (MMS)

Toy story. Myyyyyyyser. Och ler, oavbrutet.


Jävlar alltså.

Jag svimmade på tåget hem. Inte så illa att jag föll ihop och någon ba "is there a doctor in here???!?", men min krämpande rygg, uttorkning och nikotinintag fick det att flimra framför ögonen, för att sedan övergå till total svärta, tunn luft och ett räknande av sekunder till nästa station. Väl av tåget så slog frossan ner i mig, yrsel. Och morsan var sen, så jag fick sätta mig i solen och värma mig bäst jag kunde.
När jag kom hem så tappade jag upp ett skållhett bad (det enda rätta en kan göra när en fryser) och där låg jag i två timmar. Jag slocknade, och när jag vaknade så var vattnet kallt. Jag tömde ur och tappade i nytt.

Någonting hände med min rygg idag alltså, den mår inte bra någonstans.



Svar till "Maja":

Nej. Jag slutade rida på Väsby Ridklubb för circus tre år sedan.

#2 Kände att jag inte fick ut någonting av en timme i veckan, hästarna slaktades stup i kvarten och det var överfullt med efterhängsna totalpuckade människor.

#3 Haha, Sweet gick inte bort, hon slaktades. Mja, det var väl ungefär ett år efter det som jag slutade. Ja det vet jag, tråkigt.

Helgpaus



Jag har inte sett åt varken min mobil eller dator under hela påskhelgen, jag tog en liten paus, och det var skönt.
Helgen inleddes med fest och rödvin, och den restrerande tiden har jag varit bonde på heltid. Spikat upp stängsel, gått i skogen och plockat vitsippor, vaccinerat 50 lamm och släppt ut hälften av fåren med sina bäbisar i hagen. Det var en lång process, men åh så roligt det är. Jag sprudlar av sommarkänslor. Och träningsvärk, nämnde jag träningsvärk? Sanslösa mängder av träningsvärk.
Imorgon börjar skolan och rutinerna tar vid igen, dags att börja sminka sig och dra på klackarna. Och börja blogga. Puss. Not. Jooo då.

Gamefaces of Tyra.

#1 Fat chick is deeply concentrated

#2 SCORE

#3 Wait, what... Nooo

Gjorde en sotning. Blev nöjd.





Synd att jag inte ska någonstans ikväll.
Och synd att blogg.se vägrar låta mig ladda upp bilder i png-format, vilket tvingar mig att bring you shit-quality.

Nu ska jag nog återgå till mitt Pokémon-spelande, jag har perioder då jag älskar och dyrkar mitt Nintendo 64 och perioder då jag glömt att jag äger ett och tappar bort alla spel (jag har fyra stycken, hah.) Så det är bäst att ta vara på den här perioden och spela för glatta livet. Det är som med kärleken, en borde tänka mer på att ta vara på den när man faktiskt "kommer ihåg" den, för rätt som det är så kanske man glömmer att komma ihåg den.
(uttrycket "glömmer att komma ihåg" istället för enkla "glömmer" uppenbarades för mig i filmen Ensam hemma 2 - Vilse i New York, här om dagen.  Kevin:"Well... I don't think that they forgot about you, maybe they just forgot to remember you. People are'nt ment to forget, you know."

Videoblogg


Ledig.

Idag har jag ingenting att blogga om än så länge. Så jag lägger upp porträttbilden som Dåler tog till sitt fotoarbete. Btw så fick hon MVG för den. Bara så att ni vet.

Whopdido

Dagarna känns verkligen långa när en har gått upp tidigt.
Jag gjorde min muntliga del till Svenska B nationella, och det gick skitbra! Fast jag drog över på tiden med fyra minuter, och det fick jag höra efteråt av andra att det var typ det värsta som kunde hända. Oh noes liksom. Och jag kunde ha fortsatt hur länge som helst, men när en blir tillsagd att presentationen ska vara fem minuter så trodde jag ju att det var minimum.

Oh well. Det gick bra i alla fall.

Nu har jag slitit ur dreadsen och ska tvätta håret, fick låna hem och prova ett silverschampoo från skolan, så nu jävlar. Sen ska jag fläta i grejorna igen, ujujuj. Men jag har all tid i världen, ledig tills på måndag! Tjohoooo...

GODMORGON

JAG ÄR VAKEN!!!!!!




Can't talk. Playing.

mms_img11092 (MMS)

Can't talk. Playing.


Såhär städar en sitt rum


När tiden är knapp och en ska vara barnvakt.

Kvar i skolan med min Joni. Nuggets skulle...

mms_img69971 (MMS)

Kvar i skolan med min Joni. Nuggets skulle vara gott.


Nu är det vår. punkt

Snödropparna har liksom redan vissnat!
När det är strålande sol, och så varmt att en faktiskt kan gå utanför dörren med bara armar så är det ganska säkert att våren är kommen för att stanna. Tills sommaren kommer, det vill säga.
Ett annat säkert vår-tecken är att tanto står på schemat imorgon! Om det är lika fint väder som det var idag alltså.


Idag så hade vi svenska nationella, skriftliga delen, klockan 08.00. Jag fick reda på detta klockan 10.00. Det kändes ju surt. Och när jag mötte min lärare och förklarade att jag inte hade någon aning om att det var imorse så sade hon att hon hade mailat massor om det, men jag hade inte sett ett enda. Så jag satte mig i en datorsal för att skriva klart en uppsats och bestämde mig då för att kolla igenom skolmailen för att se om jag bara missat det. Två stycken hade jag med information om nationella, skickade igår, klockan halv tre. Jag kollade mailen klockan åtta igår morse. Dåligt, tycker jag. Men vad ska jag göra liksom.


Photoshoot




We Rock


Late night manicure



Nu känner jag mig bra. Fast jag fastnar i tangentbordet hela tiden.
Jag har lite svårt att sova, mensvärk. Ont som fan.
Men en ska vara glad, en kunde ju ha varit steril, omskuren eller gravid, om jag ser på det på det sättet så gör det plötsligt inte lika ont.

Godnatt.

Rage-ar

Facebook hoppade upp och bet mig i näsan.


Alltså, visst. Ingenting speciellt emot just bruden som skrev den här statusen, eller ens just statusen i sig, men jag ser ca 50 stycken i samma anda om dagen. Alltså bara från mina facebook-homies.
Hade det varit en eller två så skulle jag inte bry mig, men det blir faktiskt så att om man skämtar om något "tillräckligt" mycket så formas faktiskt ens riktiga åsikter efter det.

Men sen så kan jag ju aldrig vara säker, hon kanske menar med "städa och laga mat" att hon faktiskt börjar mogna och inte bara sitter vid bilddagboken eller glor på 2½ Men medans föräldrarna serverar allt framför henne, och med "äkta kvinna" så kanske hon menar just äkta kvinna, alltså en mogen vuxen människa. Och det kanske är just det de där 7 personerna gillar också, good for her att hon visar på tydliga tecken att hon växer upp och kommer att klara sig i livet! You go girl liksom.

Fast det tror jag inte. Och det är det som stör mig.

Det gick ju bra!

Jag känner mig stolt över mig själv!
Det känns nice att ha dem tillbaka.

Nu håller jag på och kokar en majskolv och pratar med Patricia i teleplånen, och då blir en alltid lika glad!



What to do

Jag ligger efter ganska mycket i skolan just nu, och jag borde börja plugga på hemmafronten. Men jag har riktigt svårt för det, jag verkligen inte att koncentrera mig.

Priot för den här veckan är uppgiften till SV-nationella och en del engelska-uppsatser till min prövning. I svenskan så ska jag skriva ett "tal" om "manligt" och "kvinnligt" inom ämnet Språk och kommunikation. Det är en vinkel som passar mig som handen i handsken känner jag, men det står helt stilla i huvudet när jag sätter mig ned och ska skriva. Segt.
Så det blir nog en ganska o-produktiv dag idag.

Men jag har äntligen fått tillbaka mina dreads! Jag tror nog att jag ska försöka mig på att fläta i dem på egen hand. Vi får se hur det går...


Random videoblogg


Bildbomb

Alltså, de här grejerna är helt sjuka. De jobben jag tog mest kort på är treornas, vilket är bruduppsättningar och aftonfrisyrer, så att jag har lite inspiration till nästa år!
Den korta rosa är min absoluta favorit, den är så vansinnigt snygg så att det finns inte.
Redan supertaggad inför nästa år!












Sliten.

Jag orkar inte lägga in alla bilder som jag tog just nu, de flesta har jag lagt upp på fejjan, så ni som är mina homies kan ju se dem där om det finns intresse. Och ni andra får helt enkelt vänta ett litet tag.

Jävlar vad skönt det var att komma hem. Hopp direkt tillbaka till alla rutiner. Följa med till ladugården, jobba och svettas som en gris, för att sedan komma hem och se att brorsan har stekt entrecote. Fyfan vad gött. Och så kaffe på det. 
Nu är jag jävligt mör och jag borde sova, men jag tänker ändå hoppa i duschen med hårinpackning och scrubba mina ömma muskler med hallonscrub. Och imorgon är det upp och tillbaka till skolan. Shit, det känns som att jag har varit borta jättelänge. Men det har jag ju inte. 
Det känns i alla fall skönt att allt är över nu så att en kan andas och fokusera på allt annat som en inte haft tid med. Fast riktigt än kan jag inte andas ut ordentligt, allt drama händer när jag är borta, alltid.

Duschen var det ja!
Här är en bild i alla fall. På mig. När jag jobbar. Med herrföningen. Det gick svinbra.



I Sverige så finns det ungefär 35 skolor m...

mms_img27214 (MMS)

I Sverige så finns det ungefär 35 skolor med frisörutbildning, det är 2500 frisörer som tar studenten varje år. Av dessa 2500 elever så kom 30 stycken med och tävlade i SM, och av dessa 2500 så finns det 13 stycken som är bättre än jag. Och det känns faktiskt helt okej! Nu sitter vi i bilen hem från Jönköping, knappt en timme kvar. När jag kommer hem så kommer några av de miljoner bilder jag tog.


NU JÄVLAR

Today is the day! Tillsammans med Anna och Vanessa så drar nu jag, Lollo, Mimmi och Tanja iväg till Jönköping och skol-SM! Jävlar vad jag är taggad. Jag sov som ett barn inatt.
Vi stannar till på Söndag, så under helgen lär jag ju mobilblogga, men mer ska ni nog inte hoppas på.
WISH US A WHOLE LOT A LUCK! Not that we need it... We rock.





18 år och fortfarande ung

Igår var det ju som sagt full rulle, Isabelle blev 18 stora år!

Det måste ju firas, och det började med världens goaste tårta.


Sedan gick det över till en cp-god middag, oral orgasm flera gånger om.
Och, fnissfniss, även Patricia och jag som är små fick alkohol till maten. Då kände vi oss stora.


Sedan bar det av till en Hawaii-krog, och även där kom vi småtjejer in!
Dock så kostade de exotiska drinkarna mer än vad vi kunde skrapa ur våra portmonäer, så vi satt mest som sällskap och såg gulliga ut.

Födelsedagsbarnet med mor sin!


Dennis och Desse!


För alla gillar brudar!
Patricia, Isabelle och jag va.


Sedan så efterfestade vi till gryningen hemma hos Isabelle, och då åkte starkspriten fram. Det tog ju hårt på en, men jag var ändå ganska tacksam för det. Utan de där extra promillena i kroppen så skulle jag nog inte ha pallat en tre-timmars hemfärd.

Tack för en fin kväll allesammans!

Jag sitter på engelska nu. Jag har världen...

mms_img27213 (MMS)

Jag sitter på engelska nu. Jag har världens fetaste baksmälla. Jag kom hem halv sju imorse, och åkte halv tolv igen. Trött. Alla andra spelar ett barnspel där man ska sätta ihop meningar, jag vägrar. Fyfan vad de är högljudda, jag tror att jag kommer att spy. Och on top of everything så har någon lagt en sur jävla fis. /Hata livet


NU ÄRE FEST

Nu har Isabelle (SOM FYLLER ARTON IDAG!!!!!!!!) och gänget dragit ut på krogen, medans jag och Patricia (<3) som fortfarande är små sitter kvar här i lägenheten och festar med katterna.
Vi har det ganska bra i alla fall!
*





P.S. PATRICIA ÄR SÖTAST I VÄRLDEN!!!!!!!!!!!!!

OVÄRD DAG!!!

Självklart så var det här den första tisdagen någonsin som vi INTE skulle träna. Så jag satt i skolan i tre och en halv timme och gjorde ingenting I ONÖDAN.
Det känns ju fett.



Så jävla typiskt.

Igårkväll gav jag mig fan på att jag skulle vakna, så jag satte dubbelt så många alarm med världens jobbigaste signal (den heter BUZZER ALARM). Men tro fan att jag inte vaknade ändå.

Jaja, jag kommer till frisörklektionen i alla fall, tänkte jag. Och så kommer jag prick klockan tolv, men så kommer inte läraren. Jävla jävla. Och jag kan inte bara åka hem eftersom att vi ska träna efter lektionen som vi skulle haft. Men egentligen så är det ju bra, för nu kan jag sitta här i datorsalen och jobba och komma ikapp lite. Bluööööööööögh
Men irriterad blir man ju ändå.





Btw, nu när jag kollade in min blogg på skoldatorn så ser jag att mina bilder har helt annorlunda upplösning och färger, och det gör mig ju smått stött.


Stackars hår

Imorse så upptäckte jag, till min fasa, att mitt hår skiftade i kyckling-gul. Det är ju helt oacceptabelt.
Så nu sitter jag och käkar baby-bell med en ask-färg i håret, den ser rosa ut atm. Men det blir förhoppningsvis bra.

Btw så gjorde jag en hel gryta med världens góaste chili-con carne, men just som när jag skulle ta mig en skål så upptäckte jag att jag inte alls var hungrig. Typiskt.

Men en liten ost går alltid ner minsann!


My life be like this

Sminkblogg, pfft, hahaha. Jag borde starta en bonde-blogg istället. Det vore lite mer originellt.
Fast kanske en aning mer enformigt... Det är gott och blandat helt enkelt.

Vem kan ana att det är så avslappnande att skotta ett halvt ton ensilage och kånga fem-liters hinkar med kraftfoder fram och tillbaka? Jag antar att det är för att en får jobba mer med kroppen än hjärnan. Stänga av en stund typ. Och svettas som en idiot. Motion är bra, och mina kilon bara rinner av. Awsum.





Måndag




Jag är deppig.
Jag orkar inte göra någonting.
Jag vill träffa nya människor, göra nya saker, tänka nya tankar.

Men man kan inte deppa hela livet! Idag skiner solen och jag ska ut!
Nej det ska jag inte. Ska bara åka och handla. Ska smyga ner en hårfärg medans morsan hämtar en vagn.
Sminket blev bra idag i alla fall. Det är nästan så att jag får lust att börja smink-blogga igen.

god till synes morgon


Vem är bruden på bilden? Hahah, det ser inte ut som jag i alla fall. Way to 90-tal.
Inatt fick jag för första gången på veckor sova ut. Nu mår jag lite bättre.
Egentligen så skulle jag till skolan idag och träna, men jag känner faktiskt att jag måste vila. Jag har tränat varenda helg sen januari, jag behöver andas en stund bara.

Så vad den här dagen har att bjuda på blir ju ett äventyr.
Nu ska jag gå och ta mitt ägg som kokar som ett jävla mongo på spisen.
Ciao...!!!


Nu har jag tråkigt.

1. Är du oskuld? Nej 
2. Någon gång haft sex med samma kön? det kan man säga
3. När hade du sex senast? jag orkar faktiskt inte tänka efter
4. Vem hade du sex med senast? det är lite utav en hemlis
5. Haft sex på offentlig toalett? ja haha
6. Haft sex i duschen? jao
7. Kollat porrfilm? mHM
8. Haft sex i snön? nej haha  
9. Haft trekant? nope
10. Haft sex på öppen plats? vad menas med öppen plats?
11. Drömt sexdrömmar? - ja
12. Blivit påkommen när du haft sex? - haha ohja
13. Haft sex i en bil? ne
14. Sugit av någon? jao
15. Strulat med någon av motsatt kön? jaaaaaaa
16. Slickat någon? nepp
17. Haft sex i någon annans säng? yes
18. Ångrat att du haft sex med någon? det som inte dödar mig gör mig starkare hahah
19. Haft sex på stranden? nepp
20. Vem tog din oskuld? rätt person 
21. Hur många oskulder har du tagit? 2 vad jag vet 
21. Har/haft kk? yes
22. Haft sex med någon annans flick / pojkvän? tyvärr, ja.
23. Tänkt på någon annan när du haft sex? haha ohja
24. Haft sex i någons förälders säng? uhm nä
25. Haft sex i sjö/hav/pool? nepps
26. Haft sex med någon kompis bror / syster? neee 
27. Haft sex i en säng där de varit andra? ja
28. Stönat ikapp med någon? .....nej.
29. Somnat under sex? ja, hah! illa
30. Haft sex när det är andra i rummet? ja
31. Varit med någon som är äldre än dig? Ja 
32. Varit med någon som är yngre än dig själv? nepp
33. Vad är det pinsammaste du har gjort under en sexakt? slaknat. not. ingenting.
34. Vem är den bästa du har haft sex med? mitt ex
35. Vem är den sämsta du har haft sex med? [email protected]
36. Har du haft sex med någon kompis? ja
37. Har du varit kär i alla du har haft sex med? nej
38. När blev du av med oskulden? nyss fyllda 14 barre



Twiggy


Ingenting känns bra at the moment.
Jag är så trött och seg om dagarna att jag kommer på mig själv med att bara stå och stirra. Och vid dagens slut så slår det mig att jag bara har ätit typ lite ost under dagen, tillsammans med ca tio koppar kaffe.
Det låter ju inte så bra.

Bäbisen dog idag. Hängandes över min axel medans jag strök honom över ryggen.
Jag försöker skjuta det ifrån mig. Jag klarar det, nästan.
Jag hårdnar. Jag antar att man måste kunna trycka på pause med känslorna om man ska kunna lyckas i livet, eller åtminstonde överleva.

Jag vill bara somna. Men det går inte.


Jag är och super i skanstull. Det är inte ...

mms_img63809 (MMS)

Jag är och super i skanstull. Det är inte roligt. Men jävlar vad mitt vin är gott ikväll.


RSS 2.0