Jävla hora

Jag har alltid varit en sån person som kan stå ut med det mesta, även om jag inte gillar det. Men när det gäller personer som jag inte gillar, så är det en helt annan femma.

Från första till tredje klass så gjorde jag absolut ingenting i skolan, för jag hatade min lärare. Jag bytte tillochmed skola bara därför. Nu i efterhand så tycker jag ju att jag var trångsynt och lite dum, men vafan jag var ju bara åtta-nio år. Kristina var ju typ världens gulligaste tant som cycklade från Spainen till Sverige och var ett miljö-freak.

Men det är inte i lågstadiet längre. Det är hemma. I mitt hus.
Jag har ingen lust att hjälpa till med någonting längre, och det är för att han bor här. Och eftersom jag inte hjälper till så får mamma mer jobb och blir ledsen på mig, och det förvärrar hennes och min relation, vilket gör att jag vill hjälpa till ännu mindre och mår ännu sämre.

Nu går det inte att bara säga "Mamma, jag vill byta skola", och sen fixar vi det. Nej jag är fast här. Fast, ända tills jag har tjänat ihop en jävla massa pengar och fyllt en jävla massa år, så att jag kan dra.

Varje dag med dig är tortyr, ser jag dig så vänder jag och går tillbaks till mitt rum. Och här kan jag sitta så länge det håller mig på avstånd från dig. För jag behöver inte dig, du har inte gjort dig förtjänt att jag ska kalla dig pappa längre.

Ont ont ont

Fyfan vad jag har ont i huvudet och mår illa :( Jag kunde inte göra någonting på frisörlektionen idag, kunde fan inte tänka klart. Åååh blä. *winear över hur miserabelt mitt liv är och hur synd det är om mig* *cuttcutt*

Lite om helgen kanske..

Ja, i fredags så gjorde jag absolut ingenting. Jag var helt slutkörd efter veckan som gått och ville bara ligga ner och sova. Men det var naiz det med.
Och i lördags så var det ett himla strul med att hitta någe party, så Isabelle gick på bio och jag åkte hem till Sebi Bebi<3. Jag färgade hans hår, och så tittade vi på MTVs think happy day, vilket betydde att de visade Svampbob, oavbrutet hela helgen. Och fyfan vad det var roligt, vi höll på att dö. Svampbob är verkligen en riktig figur av sitt eget slag, och inte något jävla massproducerat mainstream gullegull. Det är vackert <3

Vid ungefär klockan två så kom Dåler förbi och tog en ett par cigg med oss. Vi satt och snackade om våra familjers jultraditioner och vad vi önskade oss osv. Sedan så var Dåler så snäll och körde hem mig.

Bebi och jag <3


Skojar hon eller?


Sunday bloody sunday

Idag skulle jag egentligen ha åkt med Isabelle och kollat på en lägenhet, men såklart så försover både hon och jag oss. Så hon fick åka med Alle istället, hoppas att det går finfint ändå!

Idag har jag bara slappat framför South Park och ätit smörgåsrån, det finns ingenting annat hemma.. Jag tror att vi är väldigt dåliga på att handla i min familj, för varje gång vi handlar så kostar det hur mycket som helst och vi köper skitmycket, men det finns aldrig mat i mer än två dagar typ.

Aja, jag ska försöka att ta tag i saker och ting och städa upp i mitt rum och sedan ta ett låååångt vaaaarmt bad med hårinpackning och peeling och hela köret. Är man inte bakis så är det ju vad söndagar är till för liksom, städa, sova och tvätta bort den gångna veckans skit.

Har jag tur så kanske jag hittar min kameraladdare bland all bråte. Btw så är det fett tjockt med dimma ute, jag ser ingenting bortom våran gräsmatta. Vilket är typ 10 meter.

lol


<333333333


Välj en favorit höh

Klockan är 00.55 och jag har tråkigt.


Men nu ska jag sova. Pussu

sug bajs

Jag fick värsta lusten att spela the Sims2, men jag hittar inte skivjäveln. Sug min kuk jävla bajsdag.

Öppet hus

Hallue thär!

Öppet hus gick goodigoodi. Alla fick svarta tröjor som det stod "Cybergymnasiet" på och en liten namnlapp där det stod vilken linje man gick. Vi var stationerade vid båda ingångarna och i två klassrum där vi hade lite olika uppgifter att göra. Vid ingångarna så var det mest att man skulle stå med en docka och ett stativ + berätta för folk var frisörsalarna låg. I klassrummen så fick vi locka och platta håret på de som ville, och också sätta i slingor i olika färger. Hade jag gått på vårat Öppet hus så skulle jag lätt ha börjat i min skola, igen. hehe

Önskar att jag hade haft med mig kameran så att jag kunde visat vilka fina lockar jag gjorde på en brud. Det var lite nervöst, eftersom jag tidigare under dagen bränt håret på en docka med locktången (första gången jag använde en sån haha). Men det gick finfint, om jag hade varit min mamma så hade jag varit stolt över mig själv.

Gratis korv fick vi också.

Jävla onsdag börja klockan elva

Onsdagar är seriöst värsta, men samtidigt näst bästa dagen i veckan. Näst bäst för att det är frisör hela dagen, och sämst för att vi börjar elva. Att tvinga sig upp ur sin vaaarma sköna säng klockan åtta är tortyr. Jag fattar inte hur andra orkar gå upp typ halv sju varje morgon, jag skulle ju dö.

Aja, jag är sen iallafall. Som vanligt.

Senare idag är det öppet hus i skolan, så jag kommer att vara där tills klockan åtta. Inte jättepepp på det just nu, men det går nog finfint sörru.

Skippade megafluffet idag, hum.


Nu måste jag skynda iväg, sen som ett svin är jag.
pussy

Nu rök min musikaliska ninja

..Som om det ens var någon annan än jag som lyssnade på den, haha.

Men ja pallantää.

Seriöst, hur kommer man på bra överskrifter? Läser folk ens dem?

Och hurfan börjar man ett inlägg på ett omväxlande sätt?
"Hej bloggen" "Hejsan" "Godmorgon"
Läser folk ens texten som jag skriver eller glor de bara på bilderna?
Jag har helt glömt hur man bloggar typ.


Aja. Idag har jag varit en duktig flicka och varit i skolan och jobbat. Vi hade permantent-prov idag (man rullar upp håret på något som liknar pinnar med gummisnoddar på, för er som inte vet) som avgör vilka i klassen som får vara med i DM. Det är typ bara jag som vill vara med, haha... Skitkul.

Efter skolan så hämtade Dåler mig vid tåget, och så åkte vi först hem till mig och hämtade ett kvitto (som jag såklart glömde hemma på morgonen) och sen begav som till SIBA för att lämna in min trasiga mobil. Skönt att ha det gjort, den har legat i koma bredvid min säng ett jävla bra tag nu. Jag hoppas att de kan laga den istället för att bara byta ut den, som de har gjort de andra 325902359820395 gångerna som jag lämnat in en mobil där, så att jag slipper betala 500-900 spänn för en ny försäkring och dessutom får tillbaka alla mina nummer!

Och nu gäller det bara att få ut den andra tummen ur röven och se till att sälja morsans gamla bil så att jag kan köpa en brumbrum moppe för de pengarna. Jag är så jävla trött på att behöva bli skjutsad överallt.

Här är jag just nu. Nu ska jag borsta händerna och tvätta tänderna och sova. Puss.



haa..ahah


Duktiga tjejen

Jag led av brist på trötthet och såg på min vägg och blev irriterad, och sedan på mina hyllor som jag kom på att jag inte dammat av på år och dag.

Before typ


Och after


Klicka på bildjävlarna så blir de större.
Nu ser det välorganiserat och städat ut. Blä.
Jag räknade mina Red Bull burkar också, 130 stycken på pricken. Och jag dissade mitt coca cola torn, det var fail och sög.

Om jag orkar så ska jag tvätta håret nu, för jag måste vara uppe en stund till tills min tvätt är klar så att jag kan lägga den i tumlaren. Fast jag vet inte om jag orkar det.. En kopp te verkar mer lockande.

The nightmare before christmas..

..finns inte i min DVD-samling. Och jag är ba väärsta sugen på att se den. Och med mitt internet som har blivit jättesegt de senaste veckorna tar det jättelång tid att ladda en video på youtooob så att jag åtminstonde skulle få se några av sångerna ur filmen.

Det är som att vara jätteröksugen och är tvungen att plocka fimpar ur askkoppen eftersom butiken är stängd. Det tillfredställer beroendet lite, men de smakar inte lika bra och man blir inte helt mätt.


Här är i alla fall en fimp ur världens fetaste askkopp.


Örongodis

Jag har sovit totalt tre timmar, och ingen av dem var under natten. Känner mig inte direkt på topp, så jag stannar hemma ikväll. Knarkar Tori Amos.

Vackraste rösten i världen.

Maybe California

A sorta fairytale

Winter (live)



Party utan bilder

Hääällåååå

Igår togs flera bilder, men tyvärr inte med min kamera. Jag skall se om jag kan komma över de på något sätt, men det är knappast troligt.
Det var i alla fall party igår, och det var naiznaiz.
Först så förkrökade jag och Isabelle hemma hos henne och lyssnade på värsta pepp-musiken och taggade till som fan. Sen beger vi oss då av till Skogås, som jag förövrigt aldrig hört talas om, och får fel vägbeskrivning och ränner runt ute i vad som verkar vara en evighet i höga klackar och mega-tung väska. Isabelle råkade glömma sin på tåget då, eftersom vi fick väldigt bråttom att gå av. Heh. Men det ordnade sig :)

Väl framme vid själva ståhejet så är det fullt med trevliga människor som jag aldrig har träffat. Men alla var schyssta och det var sjukt kul. Isabelle lämnade mig dock, så jag blev ensam (fast ensam var jag ju inte) bland alla människor. Jag tror inte att jag har dansat på typ 1½ år, och det märktes kanske hehehhee.

Nån bruds mobil blev snodd, Rariel tappades bort, alla knullade i soffan och jag sov på två fåtöljer som jag satt ihop med ett lakan som täcke och en handduk som kudde.

Fiiiiiina lördagen.

haha en bild som jag tog. Vi ligger på köksgolvet med 36 promille i kroppen. Jag kommer inte ihåg vad bruden heter.

Nuu jävlar ska jag ut!



Lunch taaaajm

Och det finns ingenting annat än nudlar, just när man känner att man behöver vitaminer som mest..



Jag tycker att TV-bolagen borde visa lite hänsyn till folk som är lediga eller hemma sjuka, och sända någonting annat än Oprah Winfrey och TV-shop mellan typ 11-16. Eller typ göra en ny kanal som är till för folk som inte kan göra något annat än att ligga hemma och kolla på TV när det inte "primetime", som sänder whatever jag är in the mood to see.

Hemma idag

Här ligger jag, men min massage-kudde (den bruna grejen bakom min skalle) i mamsens säng. Idag skiter jag i skolan. Jag tänker ligga hemma och ignorera mina pulserande halsmandlar tills smärtan försvinner, för om man inte tror på något så finns det inte. Och jag tänker fan inte tro på att jag är sjuk igen, vilket då kommer leda till att jag blir frisk, right, right???


Hej.blogg.se

Nu sitter jag i skolan och har engelska, och det suger. Har precis varit ute i mörkret, fyfan vad deprimerande det är att det blir så mörkt så tidigt. Och tror fan att jag börjar få ont i halsen igen??!!? Precis när jag tagit en hel jävla penicillin-dos så kommer skiten tillbaka! ARG.

Aja. Efter skolan ska jag möta Lisa på centralen, och sedan åka hem till henne. Jag ska agera frisör och färga både Lisas, Dålers och mitt eget hår. Det blir trevligt.

Jag är skithungrig. Jag brukar ju äta fetaste brunchen innan jag åker till skolan så att jag orkar hela dagen, men efter att jag har tagit penicillin så har min mage acted funny... Äter jag en macka så känner jag mig helt jävla proppmätt och mår illa. Mor min tror att jag är allergisk mot gluten, men vafan nää det tror inte jag.
Måste iallafall tvinga med Lisa och äta någonstans, jag håller på att dö.

EY

Nu har jag uppdaterat min spellista lite, inget märkvärdigt, men bara så att ni vet. Klar om en timme typ.

Det här är en sång om ingenting

 

Hinner inte skriva, orkar inte. Bajs.


Nu är det tisdag och jag ska till skolan, igen.

Hällow.

Idag så börjar jag tio över ett, dä naiz. Så jag ska alltså åka om en kvart någonting.

Igår så hjälpte jag Isabelle att städa, det märktes att jag inte hade varit där på en vecka, höhö. Skulle egentligen ha åkt till stan med Lisa och köpt piercingar, men först så orkade inte jag, sen orkade inte hon. Så vi tar det idag istället :)

Har förövrigt matteläxa tills idag, och jag har fortfarande kvar matteläxan från förra veckan som jag inte har gjort... (Y) Känns fääättt bra. Oh well.

Tappade en plupp till piercingen igår, så jag tog bort den andra också. Ser.. fint ut. Men bättre än om jag bara skulle ha en. Typ.

Skeleton Jack might catch you in the back


Nu har jag fått in TVn btw.

Väry impårtant infårmejtion.


Tyra is the fixrrrrrrrrrrr

Jag tog sladden från vårat gamla ps2, och DEN PASSADE till kameraladdaren yes.
Fast det verkar vara något funky med min kamera.. Bilderna blir jättesuddiga. Blä.

However..
Min mage gillar verkligen inte penicillin. Känner mig proppmätt hela tiden fast än att jag inte ätit något annat än mandariner och filmjölk. Och när jag tvingat i mig det, så mår jag jätteilla.
Hm, man kanske kan gå ner ett kilo eller två under den här kuren, eftersom jag knappt äter något, kan inte supa på tio dagar och har tappat röksuget helt. Hälsosam! (Y)

Undrar dock hur det ska gå eftersom farmor har bjudit in oss på middag om typ en timme, och de lagar så nedrans god mat så man måste ju tvinga i sig. Åååhuuuh jag kommer inte må bra sen.

Kommer ni ihåg hur jag ser ut? Jag hade nästan glömt det.


Fyra faces of Tyra!!!11!1!!1!one!11!!!

 

Jag har tråkigt...


Vi säger att jag tog en veckas "bloggpaus"

Fyfan, jag har precis genomlidit den jobbigaste veckan i mitt liv.

Det började i tisdags, då halsen började kännas tjock. Jag tänkte inte så mycket på det, det brukar ju liksom gå över efter ett tag. Men det gjorde det verkligen inte. Fram tills på kvällen samma dag så hade jag världens huvudvärk och kunde knappt tvinga ner en halv kopp te för att halsen var så tjock.

Morgonen därpå kunde jag knappt komma upp ur sängen. Musklerna var helt låsta i hela kroppen och det gjorde ont varje gång jag andades. Jag var inte direkt pepp på livet då. Jag låg och grät hela dagen för att jag hade så jävla ont överallt, och det var ett rent helvete att få ner en värktablett tre gånger om dagen. Jag kunde inte sova heller eftersom det gjorde så ont att ligga ner, och varje gång jag rörde mig så började jag skaka av frossa pga feber.

Igår så tvingade iallafall mamsen med mig till doktorn, och jag är glad att jag gav med mig och åkte. Jag undviker helst att ta penicillin, jag brukar härda ut mina sjukdomar och låta dem gå över själv.

Hur som helst, så vill jag bara säga att Vårdcentralen i väsby suger. (Inte hela vårdcentralen då, men min doktor där)
Vi hade en tid kvart i ett inbokad, och vi kom dit tio i. Då satt hon på telefon och sade "en sekund bara" och viftade bort oss. En kvart senare så fick vi komma in.
Då när vi kommit in så frågar hon om jag har ont i halsen, och jag nickar eftersom jag knappt kan prata utan att börja gråta. Så kollar hon ner i halsen på mig, förvrider ansiktet till en äcklad min och backar, och ber mig att gå ut och ta en nummerlapp.

Hon frågade alltså inte om jag hade ont någon annanstans, om jag hade haft feber, ont i huvudet eller mådde illa, hur länge det hade hållt på eller någonting. Precis som nästan varenda jävla doktor i hela Sverige så ville hon bara att skriva ut penicillin och skicka hem mig. Men som tur var så var det en annan tjej där som tog flera hals och blodprover på mig, så att jag inte åkte hemifrån helt i onödan.

Som grädde på moset, så ligger hela apotekets datorsystem nere den dagen, så ingen kan få ut någonting recetptbelagt, inte ens om man hade med sig ett recept från doktorn. Det ordnade sig tills på kvällen iallafall, så jag fick mina jävla piller.

RSS 2.0