Vaken hutlöst tidigt.

Haha, känns knäppt att vakna upp as a schwartzkopft. Jag är sotig i hela ansiktet och min enda kudde med lite vitt på är helt svart nu. Trots att jag lade på en handduk innan jag gick och lade mig.
Jag ska langa upp lite flera bilder från "partajet" senare. För nu måste jag gå och duscha och ääääääääääätaaaa.

näe, jag ska vara blond

En bild, det kanske kommer flera när jag vaknar.
puss o kjam


Thur..tur...tooorss...

Skoldagen var inte intressant. Den skiter vi i.

Efter skolan så satte sig Joni och jag på en bänk och drack Jamaicansk export-öl och snackade loads of crap. Det var trrrrrevligt må jag säga. Men vi fick också på känn att kylan kommer på riktigt nu, speciellt om man sitter ner i ett par timmar i sträck.

Haha miniminibild som jag snodde från Jonis blogg. huhööööö

Jag borde sova för längesen. Jag ska upp om fyra timmar. Kanske blir till att ta en powernap vid sex och sen köra på ett flak red bull imorgon? Maybe.

men va?

Vafan är det här för jävla reklam?

Bra försök säger jag bara. Nu har de försökt att vända på normerna ganska uppenbart och satt en tjej att vara bättre än två sega gubbar.
Men vaaaarför just i reklamen där den "bästa" också är den "billigaste". Och gubbarna har de klätt sina jävla respektabla kostymer och henne i en see-through, kort klänning.

braaaaaavo


Seg.

Karvat lite pumpor, tjänat lite pengar. Snygga blevrrooooom!
Jag har huvudvärk. Jag behöver äta, men det finns ingenting. Så jag poppar popcorn. *se till att anteckna detta noga*


Hej.



Hej jag har tråkigt och ingenting att skriva om.
Ska nog börja videoblogga istället.
wiho
Hejdå.

bluö

Det är något djävulskt med måndagar alltså. Jag kan inte gå upp. Det tar bara stopp, hjärnan kan inte tänka och kroppen kan inte röra sig. Jag hör inte alarmet, men har ändå tydligen stängt av det i sömnen.

Sen när man vaknar klockan 11.57 så finns det ingen mening liksom.

Ma vie est vide sans toi


Friday night feaver


Lite uppdatering.

Jag ligger ganska mycket efter i engelskan, så idag gav min lärare mig en uppgift. Hon ba write an essay about... anything! Och vi hade 20 minuter kvar av lektionen, det fanns ingen tid att spåna. Jag tänkte att min födelsedag var ju ganska fresh in my mind och aktuell, så jag skrev om hurvida högtider förändras för en ju äldre man blir.
Den texten fick det att låta som om ingen kommer ihåg mig på min dag och att vi käkar pizza på julafton typ, haha, det var ju inte meningen.

Jag hade en fin födelsedag. Dåler och Lisa kom hit och käkade tacos och kollade på TV6-kvällsutbud med mig. Vad gör man på en tisdag liksom.
Jag fick en rosa, pocket-size vibrator av dem också, vilket är mycket behövligt när man är singel och höstmörkrets lustar smyger sig på en titt som tätt. ha ha ha.

Jag vet inte när jag tog den här bilden. Men nu ska jag krypa till kojs, tidig och lång dag imorgon. NattiNatti.


klad tiei__

ååh mitt rum luktar oanvänt skinn och sängen är full med påsar och prislappar. Den som sade att materiell mångfald inte är lycka kanske har delvis rätt, men man blir bannemig gladare. Speciellt när det är ytters sällan jag handlar kläder.

Såhär glad är i alla fall jag.


wiiiie

jaha, då är det alltså exakt 365 dagar tills jag kan köpa cigg, snus, folköl och porr!
Hurraaaaa för miiiiiiiiiig



Om det inte är skottår det vill säga, håller inte reda på sånt tjaffs.



Dan före dan

Nu ska jag cyckla till tåget och dra in till stan och strosa. Kanske till och med ta en svindyr fika... Vem vet.
Hoppas att frisyern håller i höstblåsten.

Skitkvalitet.

a-d-s-f

Jag fick sån sjuk lust att shoppa ögonskuggor, nu såhär på kvällskvisten. Ska nog dra in till stan efter skolan imorgon och köpa ett gäng billiga, glittriga och färgsprakande paletter. Och penslar...
ohhhooohohoo *pirrar i fingrarna*

Just one look and now you're seeing double


.

Karma is only a bitch if you are.

And she's coming to get youuu....bitch.

Saknat tjejen lite va



Måste skaffa mig massor av tid så att vi kan ses mera!!!!#"¤()!"
Cuz that would be gr8 man.
p

fyndig rubrik

Hallu there, tja som jag nämnde så tog jag en rejäl sovmorgon. Och den satt fan på sin plats!
Men det är lite knäppt att man kan komma flera timmar sent till skolan, men ändå hinna med precis allt som alla redan gjort. Tyder det på att jag helt enkelt är awesome eller att utbildningen är seg?

Idag har jag gjort mina första folieslingor på min docka i alla fall! Skitkul ju, och tjuuuusigt blev det också. haha


I suitet up for the International suit up day.

Nu drar jag och kommer ca fem timmar för sent till skolan.
Och efter skolan *dundunduuun* ska jag träffa Amanda!!!! wihooo

buhbye

(Y)

haha imorse när jag kom ut från duschen så lade jag mig i sängen igen (gör alltid det för att torka typ och för att jag fryser) och råkade nicka till. OBS när jag lade mig så var det kolsvart ute.
Jag vaknar av att solen strrrrrååååålar mig i fejjan och jag ba shiiiiit jag har försoviiit miiiiiig, kollar klockan och upptäcker att jag har sovit i cicrus 7 minuter. Jag ba åh najs, kan sova lite till.

Vaknar fyra timmar senare, nu.

Ännu en slapparmåndag

Käre bloggen, idag stannade jag hemma igen av ren lättja och i behov av extra sömn efter en hård helg.
När solen väckte mig (*poetiskt obs*) så skickade jag ett sms till Dåler och efter ett par timmar klampade hon in genom min dörr med kameran i högsta hugg. Sedan snodde vi två hästar och red iväg mot solnedgången till theme-sången från Lucky Luke ljudande från mobilhögtalarna. Nä, men vi gick en promenad.



Meanwhile in October


oh BTW


Och här sitter jag nu, dagen efter.

Och mår underbart! Helt jävla FANTASTISKT MÅR JAG. not
Men jag är okej.
Jag måste upp och göra en fet jävla frukost snart, svälter ju ihjäl här.

HAHA, ROLIGT INFO!!!::::::::
Kommer knappt ihåg ett skit av vad jag gjorde när jag kom hem från festen igår. Men nu minns jag att jag fick för mig att jag skulle bada i badkaret, så det gjorde jag. Men jag mådde ju så jävla illa när jag lade mig ner, så jag satt mig i badkaret och lade huvudet på kanten på sidan och SOMNADE ahHAHHAh. Sen vaknade jag av att jag mådde illa, så jag gick upp och körde ner fingrarna, sen lade jag mig i badet igen! Och där i från är allt svart. Och det roliga är att när jag gick ut ur badrummet så tappade jag inte ur vattnet (vet inte om jag ens stängde av kranen) och spolade inte. 
HAHAHAHHHAHA 


Dåler hade kalas.

Typ en av de roligaste kvällarna på läääääänge. Bara awsum människor, massor av alkohol och dundermusik. Och till denna dundermusik så framförde Dåler och jag flera dansnummer med en vrålande publik. (Var tvungen att skriva ner det eftersom ingen tog en bild på det :( )



Bye.

Nu ska jag städa.

On the verge of October


blubb blubb


lknp

JÄVLAR vad förkyld jag har blivit. Helt plötsligt mitt under lektionen så nös jag typ tio gånger på raken och näsan läckte som ett jävla vattenfall. Och allt jag hade till hands var en metrotidning.

Nu kan jag fan inte andas och min hjärna guppar fan runt i snor, om det sprider sig till halsen så den svullnar så går fan jag i ide sex veckor tidigare än planerat. Skiter i om jag fyller år snart.
åååååååeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeh.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bluööh

Varför finns det inget roligt att göra på datorn? När man sett sina två nya händelser på facebook, klickat på "markera allt som visat" på bilddagboken och läst vart alla bloggare ska äta middag ikväll så finns det ju ingenting kvar.

Internet är passé. Jag ska spela sims.

Som vanligt.

Godmorgon -> Godkväll!

Jävlarns jäävlarns! Jag är förkyld. Näsan är igenkloggad och rinner som ett jävla vattenfall, fast av snor. Man tycker ju att om det rinner så mycket så borde väl det täppta åka bort? huh??? right???

Aja. Imorgon har jag skolfoto. Ingen aning om vad jag ska ha på mig. Plus att det kommer typ bara att vara jag som är med. hehe. kul. Men när jag är femti (och fortfarande snygg, så klart) så vill jag kunna se tillbaka på dagarna som var var ung och snygg, liksom. Och komma ihåg min ostrukturerade och osammanhållna klass.

Jag ska försvinna ett tag nu, in i filmvärlden. Och äta mina Sourcream & Franska örter-chips och onanera till dess ljuva smak. Sen ska jag somna, lycklig.



hohooooo

GODMOOORGON allesammans, jisses vad jag är uppe tidigt. Jag ligger och värmer mig i sängen efter duschen, det blir ju svinkallt så fort man lämnar badrummet..

Jag har snarkat för jävla mycket i natt tydligen. Jag vaknade med munnen snustorr och förstenad och dingeli-dongeln längst bak i käften uppsvullen till max. Så den gör gaaaanska ont. Får hoppas att det lägger sig innan jag drar till skolan.

De sket sig.

Är hemma och fixar lite istället.
Tänk er att all den där skiten som ni ser, är bara hälften av vad som fick plats i den där liiiilla hurtsen.
Aja, nu fixar jag den i alla fall. Sen ska jag baka bullar och åka och köpa glass.



Måndag.

Jag har 14 minuter på mig att borsta huggtänderna och hitta ett par strumpor, so far so good!
Taggar för skolaaaaaaan.

Ny vecka, ny start

Så tänker jag konstigt nog varenda jävlarns söndagkväll. Typ att jag ska börja lägga fram kläder för morgondagen varje kväll, inte komma försent och gå på en massa appointments bara för att känna att jag har något inplanerat om dagarna. Ta anteckningar och en dyr och onödig fika efter skolan.

Men varje måndag så sover jag ändå två timmar extra så att jag missar matten, skiter i engelskan och glömmer gympa-kläderna. Sen åker jag hem, om jag ens åkt iväg från början det vill säga.
Och om jag inte åkt, så tänker jag att jag då kan ta tag i att tvätta mina lakan som är fulla med kladd, kvalster och smink och städa hela mitt rum och göra en jättegod lasange till middag.
Men jag ligger ändå hela dagen i mina snuskiga lakan, dricker vin, käkar bacon och spelar Sims tills jag ska gå och lägga mig. Och sedan är det plötsligt tisdag, och då är det för sent att ta tag i mitt liv. Då är jag mitt i vardagen liksom, måste vänta tills nästa måndag.

Kommer Tyra att klara av att vända på steken och få ut tummen ur röven? Kommer hon att blända alla till deras förvåning och bli den superkvinna som klarar av en 14-timmars aktiv dag? Tune in i nästa avsnitt av Tyra in a nutshell på kanal 4325, skitkanal.


RSS 2.0