Behold! A cheap. You may use him as your creature.

Mor min är inte fullt kapabel att inhandla livsmedel utan min assistans. Det blir bara bröd, glass och mjölk när hon åker själv. Därför skall jag nog snart bege mig till Sollentuna för att hjälpa henne att stänga butiken och sno åt mig hennes ICA-kort. Med hjälp av det så ska jag senare införskaffa rakhyvlar, apelsiner, bacon och dylikt som vi faktiskt BEHÖVER.

En till lite gammal bild.


OMFG

JAG KOM I MINA ABSOLUTA SUPER DUNDER MEGA FAVVO-BYXOR SOM HAR VARIT FÖR SMÅ I SNART TVÅ ÅR OCH SOM JAG BARA INTE HAFT HJÄRTA ATT SLÄNGA.
DE SITTER TAJT OM MIDJAN SÅ ATT JAG FÅR LOVE-HANDLES OCH BÖJER JAG MIG NER SÅ ÄR DET HELLO MYNTINKAST, MEN I DON'T GIVE A FUCKING FFFFFUUUUUUUCK.
*TÄNKER ALDRIG NÅGONSIN TA AV DEM IGEN*





Tell me more, tell me more!

Shit alltså, jag börjar att bli riktigt jävla trött på att det jag skriver inte publiceras.
Jag har skrivit till blogg.se's hjälp-grej, och vi får väl se hur lång tid det tar innan de svarar. Jag funderar faktiskt på att byta till en annan plattform, eftersom att nästan alla säger att blogg.se suger, typ testa what it's all about.

What-the fucking-evvaaah...
Jag håller på att långsiktigt städa mitt rum, alltså lite i taget. Det går inte speciellt fort, men för att göra allting på en gång så måste jag ha en heeel dag, kanske två.
Fredric kommer ju nästa vecka, så jag måste städa lite. För nu är inte mitt rum bara stökigt som i rock'n'roll, det är stökigt som i äckligt. När jag tappade ett glas med cola på golvet när jag låg i sängen och inte brydde mig om att torka upp eller ens se vad jag spillde cola på, så blev min stökighet tagen till en helt ny nivå.

Den här gamla mobil-bilden är ca två år gammal och ganska mysig.


Egoboost.

Mitt hår är fint idag, och min blogg är ett fucktard som inte ens uppdateras när jag skriver grejer.


sesamknäcke med marmelad

Jag har fixat mina näääils va.
Plastskivor och lim för femti spänn och jag tyckte att det var fetbilligt. Men när jag kom hem så kom jag på att jag skulle ha frisör idag, vilket blir jobbigt, och det är nästan omöjligt att smsa och det går 012941 gånger segare att skriva på datorn.

Ska måla över dem sen i alla fall, men hinner inte nu eftersom att jag ska åka om 20 minuters yes. Det gör väl ingenting att ha fina naglar för en gångs skull.

Made the day and also killed it

Det är ju så jävla typiskt att när vääärldens snyggaste rocker-snubbe inte bara sätter sig bredvid en på bussen, utan också börjar snacka med en så har man inga ögonbryn, hår som man somnat med  medans det var blött och inte brytt sig om att borsta och trasiga, urtvättade jeans-leggins som man borde ha slängt för länge sedan. Till råga på allt så går man av mitt ute i ingenstans och det sista man säger är "nu ska jag gå och rida på pållehesten".

En dag, så kanske vi ses igen...på buss 524 mot Vallentuna... *suckar romantiskt och åtrovärt och blickar ut över den stjärnbeströdda himlen* Känner mig som om jag vore 14 på nytt!

Tillbaka

Äntligen hemma!
Orkar verkligen inte skriva något nu, jag är helt slut, deprimerad och har ont överallt.
Imorgon ska jag ladda in bilder och se om jag kan få tag på några som Hanna tog i helgen, så vi hörs helt enkelt då!

Dagen D.

Shiieet jag ska åka om en och en halv timme och jag har varken packat, ätit eller ens börjat göra mig i ordning. Och jag har ingen aning om vad jag ska packa och jag har fan ingen jävla väska att packa i.

(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Blekte håret i natt också. Trodde att det blev katastrofalt och gult (som det alltid ser ut när man precis har blekt det) Men nepps. :) Men nu är mitt hår väldigt uttorkat, så det suger åt sig all fukt så att jag inte kan få det torrt. Har stått i 20 minuter med fönen och det är fortfarande blött. Sug.

302935pfaosmvao

Idag ska vi packa ihop allting i skolan, för imorgon sticker vi till Jönköping!
Så jävla taggad så det finns inte.
Men nu måste jag dra till tåget, tog 2935029353059 år att ladda upp den här onödiga bilden.

Keep holding on.

Det är sjukt hur folk kan vara så otacksamma, vare sig det gäller småsaker i vardagen eller något som gäller livet.
Jag har alltid vänt på "behandla andra som du själv vill bli behandlad" till "behandla andra som du själv blir behandlad", för varför ska man vara snäll mot någon som till exempel behandlar en som skit?

Men i bakhuvudet så har det alltid suttit en liten tanke om att om jag faktiskt är snäll, generös och offrar mig för någon eller vad som helst så kommer den personen alltid att komma ihåg det och tänka på vilken bra vän/syster jag är.
För det är jag faktiskt. Jag försöker i alla fall att vara det.
Men när jag tänker på det, så vet jag inte varför jag fortsätter att kämpa med det. För det verkar inte som att någon kommer ihåg de små eller stora saker som man gör för dem.
Är man snäll, så blir man utnyttjad och är man elak så blir man lämnad ensam.

Allt jag vill är att mina vänner ska veta att de kan lita på mig och att jag alltid finns där för dem, vad som än händer.

She's lost inside


Sminkskit

Tjoho!
Trött som fan är jag och har jätteont i benen, orkar ju aldrig stretcha... 
Orkar inte skriva så mycket om min tråkiga söndag som spenderades i skolan, så här kommer det lite bilder istället.

Idag var jag lite rosa!

1. Ljus rosa över hela ögonlocken, sudda ut det med fingret så att det blir jämnt.
Jag använde Dream Mousse Blush från Maybelline. (Tänkte testa mousse idag bara, jag rekomenderar "pulver"ögonskugga)

2. Lägg svart ögonskugga på ungefär halva ögongloben, ända ut i ögonvrå:rna.
Jag använde en från Maybelline. Och som ni kanske ser så är den inte speciellt bra.

3. Måla sedan runt hela ögonen med svart kajal, och insidan med vit kajal.
Min svarta kajal är från Max Factor och den vita är från Lóreal.

4. Sedan så avslutar man med mascara, och så är det klart!
Jag använder Telescopic Clean Definition från Lóreal.


Totalt utarbetad

p fucking uuuh.

Nu vet jag hur det känns att vara vuxen och inte ha helgerna lediga. First thing när jag vaknade var att hoppa in i duschen och klä på mig. Hur ofta gör man det på en lördag liksom? Brukar bara dra på mig mina skabbiga mjukisar och sätta mig framför TVn ett par timmar eller sätta mig på tåget hem med smink i hela ansiktet.
Sedan tog jag en promenad till tåget (keeping it healthy!!!), men blev upplockad efter halva vägen av Nichlas och fick skjuts ända till Sollentuna. Det var ju najs.
OCH SEN HAR JAG JOBBAT OCH JOBBAT OCH JOBBAT SOM ETT SVIN. Från klockan ett till tio på kvällen. Jag har skruvat ihop IKEA-bord, målat och oljat, packat upp en massa varor och organiserat dem i hyllor (som jag förövrigt skruvade ihop igår också) och tagit en och annan fikapaus.

Jag känner verkligen hur min kropp skriker efter någonting med vitaminer i. Jag har levt på inget annat än coca-cola och plockgodis idag.
Eller okej, en ssssub från SubWay också, men det räknas inte.
Men kylskåpet ekar tomt såsom på en halv gurka och en stock snus.
Det fanns inte ens en skvätt mjölk till mitt té. :(


åååterfaaalll

Underbara flicka med sin underbara musik.
My happy Ending
Nobody's home

Varför har man så jävla bra sex i drömmar?

Tjudeleuhuuu
Jag sitter och festar på gårdagens low-fat chips tillsammans med gårdagens vitlöksdipp och gårdagens, nu ljumna, coca cola. Det är mumma.

Oh right, jag shååååppaade lite igååår va.
Alltihop gick på under 300 spänn och fanns bara i min storlek kvar, passade perfekt och allt i samma butik. Jag är så jävla bra på att köpa kläder.

currrrycurrybambam

Fan vad mina inlägg uppdateras segt! De jag skrev från i förrgår och igår kom inte upp förens idag?

Nu tog jag alldeles för lång tid på mig att fixa mig, gotta go gotta go gotta gooo..!
Skönt att solen tittade fram nu, eftersom jag ska GÅ TILL TÅGET IGEN. *duktig och nyttig Tyra*



Konstiga drömmar

Om  och om igen så drömmer jag att jag hotar/slår städhjälper och min gamla fransklärare. cp.
Och inatt så åkte jag vattenskidor utan vattenskidor efter en resväska typ.

Headache

Efter skolan igår så slog det ner en fet jävla huvudvärksBOMB. Och efterskalven från den plågade mig från den stunden att jag gick ut ur skolans entré och.. ja den har inte slutat än. Gick och lade mig med dunkande tinningar och vaknade med dunkande tinningar. Och tabletterna hjälper inte ett skit. Oh Ibumetin, how can you let me down... Så idag stannade jag hemma.
Det känns lite bättre efter ett par mackor, en halvliter oboý och lite mer sömn.

Ska nog städa lite när jag ändå är hemma. Var tusan kom alla små chipspåsar ifrån? De var inte där när jag gick upp..

En hälsosam tis..ons..uh..tors..uh.. onsdag!

Jag håller fan aldrig reda på vad för dag det är eller vilken månad det är. Wtf när blev det mars liksom? Märkte ingenting.
Idag har jag varit fedt duktig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! För jag har promenerat både till och från tåget, i rask takt dessutom!
Det är fan skönt att gå ut nu när solen tittar fram, jag har till och med dammat av mina solbrillor så att jag ser sådär extra mystisk och kool ut när jag står och väntar på bussen.

Nu är jag hemma med ömma fötter i alla fall. Jag har landat i kökssoffan som vanligt (mitt rum är så stökigt att jag inte får plats att ha datorn någonstans) med min väska och jacka dumpade bredvid mig.

Jag äter skorpor. Med smör.

raah raah ah ah ah

Solen skiner, nu är det vår och blaaablabla...

Jag ska snart bära mig av på en promenix till tåget, eftersom min skjuts har bilen på lagning idag. Tur att det inte snöar eller blåser överdrivet mycket, för det är faktiskt skönt att promenera ibland. Jag äger dock bara klackskor och de är inte så praktiska på den 6 km långa, isiga grusvägen hemifrån mig som man måste ta för att komma till civilisationen. >Hhöhöh
Nu har mitt batteri till kameran dött och jag har ännu en gång tappat bort laddaren. Bajs.


Delar alla samma dröm förutom jag?

Det är en sak som jag har grubblat över under en tid nu. Nästan alla jag har träffat som är i min ålder plusminus några år säger att efter gymnasiet så ska jag ut och resa. Bo au pair i något tropiskt land eller åka till USA med drömmar om Hollywood. Eller plugga vidare utomlands på någon finare och bättre utbildning som inte finns i Sverige (fast den finns, men de vill inte gå på den. De vill ut och resa.).
Och sen när man frågar dem varför de vill ut och resa så är svaret oftast: "Jag vill bort ifrån Sverige, så jävla trött på det" eller "Men vadå, ska jag bo här hela livet eller?" Det är ju inte i Sverige som man lyckas.

Är det bara jag som faktiskt tycker om Sverige och faktiskt vill bo här??
Även fast vi har snö på vintern, yttrandefrihet, allemansrätt, snygga tjejer och snus?


chacha

Sitter just nu på Nettiz pluttelillasnuttelilla dator hemma hos henne i Rönninge. Vi har kekat pizzaoch nu får vi se vad vi hittar på senare :)

Bio med Nettiz idag!

Snart ska jag åka in till stan och möta upp Nettiz för en ganska tidig bio. Det kommer att bli awesome!

Den här är till Dåler


Jag har tråååååååååååååkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigt

Jävla fredag. Jag vill hitta på något, men orkar inte. Orkar inte hitta på något, men vill inte sitta hemma.
JAG VILL ATT MINA BÄST FRÄNDS FOREVVAH SKA KOMMA HEM NU VA.

Det suger att inte ha sportlov, jag skulle verkligen behövt det. Men det är ju tur att jag gör någonting roligt i skolan i alla fall. Tänk om jag skulle gått el eller natur eller samsam eller något... Skulle aldrig ha pallat det. Bara papper papper papper skriva skriva skriva plugga plugga plugga.

Ja jag lär väl lägga rabarber på den sista litern coca cola och sätta på en disneyfilm eller något ikväll.
Imorgon blir det bio med Nettiz i alla fall! Någonting att se fram emot...

A.L

I was left to cry there
Waiting outside there
Grinning with a lost stair
That's when I decided
Why should I care?
Cause you were'nt there when I was scared
I was so alone
You!
You need to listen
I'm starting to trip, I'm losing my grip
And I'm in this thing alone

Ain't it hard to find illusions when you're livin' in a memory



Jag vill SUPA SKALLEN av mig ikväll.
But that ain't gonna happend som det ser ut just nu...

Det här är vad jag sysslar med, dagarna långa

Rulla permanent, ett huvud  60 min.                                               Uppsättning - 50 minuter.
Om och om och om igen...

Det tär ganska mycket på ryggen och axlarna, men det är jävligt roligt också. Har dock inte varit på någon "vanlig" lektion på ett ganska bra tag... Ingen tid för grundämnen inte, jag ska rulla permanent hela dagarna!

.

Blowgpaaoos. typ.

RSS 2.0