Jag ska skriva en massa saker snart

Vänta bara.

Lång dag

Lollo kommer in, rödhårig som attan, Lollo vill bli blond.
Tyra fixar.


Shit alltså, i 4 ½ timme stod jag i salongen och fipplade med folieslingor och hela tiden ba "alltså du vet väl att det inte kommer att bli blondt direkt" och blabla du måste komma tillbaka fleeeeera flera gånger innan det blir precis som du tänkt dig och hon ba jaaa jag vet.

Och så ba poff är det assnyggt. En gång till så är det klart liksom. Och tills dess så ser det inte varken pissgult eller flammigt ut, utan ba skitsnyggt. Jävlar vad nöjd jag är. Jag hoppas att Lollo är det också, och inte bara sade det för att jag skulle bli glad. Heh



Nu är jag cptrött, så jag ska sätta på Sweeney Todd och låta honom sjunga mig till söms. Imorgon är en ny dag.

igår

Lisa: Alltså, de kan fan inte stava ett skit!

Caro: De kanske har dyxelexi?

Frajdej, frajdej

Jag är klädd för party, men party blire inte ikväll.
Jag försov mig imorse, och min historia-lärare är en sådan som inte öppnar dörren om vi är sena. Och med tanke på att historia är min enda lektion på fredagar så kändes det inte så värt att åka.
Istället var jag proffsig och mejlade min lärare och fick uppgiften vi skulle göra idag. Den skulle vara klar 24 timmar efter lektionens slut, och nu har jag gjort och skickat den! Duktig. Skärper mig vartefter liksom.

Nu ska jag åka och handla käk med morsan, jag gjorde baconlindad köttfärslimpa igårkväll som vi ska äta ikväll (OM NOM NOM) Sen blire gamenight hos dåler igen.



I lol'd, hard.




(Info: Ovanför fanns en bild på två grabbar som ler och pekar fuck you till kameran och bredvid dem hänger en valp i en hängsnara, såna bilder ska inte finnas på min blogg alltså.)




woop woop

Ja Storebror fyllde ju nyss ännu större, så han har grabbarna här på 20-års ölkalas. Precis när jag skulle nappa åt mig chipspåsen och dra mig tillbaka för att stilla min värkande hunger, så dundrar allihopa in på en enda gång. Och vilken jävla party-pooper skulle jag inte vara om jag tog snasket och gick iväg liksom.
Så Lillebror och jag sitter ockuperade på mitt rum nu, för grabbarna är så stora att det är jättepinigt att gå ut i köket nu............................................................................
Nä, nu lämnade Lillebror mig. Jag är ensam. Och hungrig. 


My name is Beethoven motherfucker, maybe you've heard of me??


RSS 2.0