Jag ser viljan i dina ögon


Jag har kommit fram till...

...att det endast är Disneys senare serier som är kassa, långfilmerna håller fortfarande en fenomenal standard.
Och musiken. Musiken är också bra.

Synd dock att denna är så kort. Chills.


Bakfylla och ösregn.

Det är ju knappt så att jag minns det. Jag köpte en liter smuggelvodka, det var inte igår minsann. Och jag förstår nu varför jag slutade att göra det. Jag har nog aldrig varit så borta i skallen förut, en gång möjligtvis.
Jag ramlade ner för ett berg, och det gjorde inte ens ont. Jag vaknade hemma hos Tobbe med blåa ben och blodiga knogar, knappt medveten om hur jag kom dit. Eller, jag vet ju att jag tog tåget från karlberg, men det gick förvånansvärt fort. Efter circa fem timmars sömn (10 timmar för lite efter en suparkväll som denna) så tvingade jag mig hem, för jag skulle ju bygga en sträcka staket på 150 meter. Bank...bank...bank... Sen öppnade himlen sig och släppte ner alla jordens smälta glaciärer över oss, och i den åskan skulle jag ha kunnat återuppliva Frankensteins monster. Jag kan ju säga att jag inte var på topp.

Men nu mår jag fint!

Jag och Isabelle, innan helvetet bröt ut.

Back.

Det är inte bara bloggen, tro mig. Jag har knappt sett åt datorn på flera veckor. En stund av tröttnad(?).
Nu har jag sommarlov, tack och lov (HAHAH).
All tid i världen typ, fast så känns det ju inte riktigt. Jag jobbar med morsan hela dagarna och när jag väl ligger på soffan och ska slöa ett tag så blir jag nästan deprimerad för att jag inte har något att göra. Så då ger jag mig ut och planterar blommor i alla rabatter och på djurgravarna, lägger om altanen tillsammans med storebror, hänger tvätt eller rensar avlopp. Och eftersom att jag gör det så blir det plötsligt ingen tid över, så då har jag istället för mycket att göra så att jag inte har tid att träffa polarna eller köpa glass och njuta av sommaren.

Dåligt. Jaja, jag lever i alla fall. 

Jag rufsade till håret lite innan jag tog bilderna, och blev plötsligt skitsugen på att klippa mig så. Bäst att jag går och lägger mig innan jag gör något dumt.

Jag flydde till Sölvesborg och rockade ett tag

Sweden Rock 2011.
Ozzy Osbourne och Judas Priest. That's right, jag såg två band på hela festivalen. Värt? Ja.
Och kameraladdaren glömde jag hemma, tillsammans med alla mina piller, så det blev snålt med bilder för att jag sparade på batteriet tills det "kom något roligt att fota". Dumt. Well well.

Första glaset, första dagen. Still looking fresh.



"Köttsoppa med grönsaker" my ass.




Bror min kom på besök i vårt camp, jag spöade skiten ur honom.  hah

RSS 2.0