Way up high, there's a land that I've heard of once, in a lullaby

Jag är så jävla trött, och mitt öga gör så jävla ont, jag vill ligga bredvid någon. Och då menar jag inte någon, jag menar någon.


Jag är som i en, bubbla. Jag ser allt som händer utanför min bubbla, jag hör lite dovt vad folk pratar om. Ingenting intresserar mig. Och jag säger ingenting.


waste of time and effort


Viktuppgång, disneyfilmer och fett rosa hår är naiz


Åhhhhh jag är så in i hel..skotta trött på allting som har någonting att göra med vadsomhelst. Jag hoppas att allt och alla äter något dåligt så att det riktigt svider i stjärten på'rom.
Jag har nästan ingen cola kvar, och nästan inga inhalerbara stix heller.
Reagerar jag för första gången någonsin i världens historia på våren och dess överflöd av pollen och upprivna dammpartiklar? Gommen kliar och jag nyser hela tiden.
Jag är nu även bannad av min mentor från klassens Paris-resa. Hur roligt är inte det då.

*insert text om choklad här*




Drar man till stan och grattar Mici på hennes 17th birthday eller, ba YES


Stallion of the Cimarron


Dagens fråga, typ.

Om en lesbisk tjej får bli kille för en dag, är hon/han då bög under den dagen eftersom hennes/hans läggning är homosexuell i grunden, eller dras hon/han fortfarande till tjejer?

Kommentera gärna detta.


I'm losing my grip and I'm in this thing alone


Kalla mig dum, men..

Jag förstår inte hur man lyckats kombinera grundaren av kristendomens död/återuppkomst/whatever, med små gula kycklingar och en hare som delar ut godis i form av ägg till barn, plus gamla kärringar med huckle som inte är häxor men som ändå flyger på kvastar och festar med djävulen på Blåkulla, och av allt detta satt ihop en högtid som vi kallar påsk. Kan det vara så att det inte fanns jämna mellanrum nog för att skapa en egen högtid för vardera av de tidigare nämnda komponenterna, eller hade vi ett så trängande behov av att fira någonting att vi inte stod ut med tomrummet mellan nyår och vad man än firar i olka land i början/mitten av sommaren att vi bara var tvugna att klämma in någonting där i mitten på april? Någonting som invoverade godis, ett utdrag ur biblisk historia, gammal vidskepelse och fluffiga kycklingar (eventuellt).
Makes no scence to me at all. Själv ska jag dricka cola.

Men Åre yes

Hej bloggfan
Sitter på en gratisteliadator i lobbyn på Holiday Club med Liza bredvid. Har prexis  haft ett riktigt traumatiskt "fråga om nummer" grejsimojs, och det vi får se hur det löser sig hehehehhe.
Mycket prätty bojs here, kommer hem imorgon kväll.
pussy

cya

Om 2½ timme så drar jag till Åre med Liza.
solong suckrzzz

Nostalgi


Det heter återläsning, inte kvarsittning!

Personalen på vår skola har tydligen haft ett snack med rektorn och kommit fram till en hel radda med nya regler angående mobiltelefoner. En av dessa nya regler fick en massor av negativ respons från, iallafall, våran klass.
Och denna regel lyder såhär :
"Om lärare vid upprepade tillfällen beslagtagit en elevs mobiltelefon lämnas den inte tillbaka förrän efter tre dagar"
Jag måste säga att dethär är sjukt. Detta betyder då att de ska behålla telefonen över tre nätter, och samtidigt informeras vi att skolan absolut inte ansvarar för ersättning av borttappade mobiler.
 Helt ärligt så skulle jag inte bli förvånad om allting bara var en plan för att beslagta alla mobiler för att sedan sälja dem via blocket eller dylikt. Allt för att få in ännu mer pengar som de sedan kan undangömma för oss. För våran skola är inte fattig, den styrs bara av snålhetens ultimata regering.


RSS 2.0