Den här filmen har jag gett flera tankar...

...jag har inte sett den, inte ens vågat kolla trailern på youtube. Men jag har läst handlingen och flera recensioner, och jag tänker så här...
Vem i helvete gör en sån här film?

Den handlar om någon pensionerad, tysk kirurg som bor i ett ödsligt hus mitt i skogen (såklart). Han var specialist på att separera siamesiska tvillingar under sin tid (och såklart så är ju då hans dröm att göra motsatsen, sätta ihop människor)
Två amerikanska bimbos får punka och virrar ut i skogen (såklart), blir kidnappade av kirurgen (såklart) tillsammans med en japansk snubbe (typ utfyllnad för att det vore dåligt med tre bimbos).
Kirurgen skapar då en mänsklig tusenfoting, human centipede alltså, genom att sy ihop offren mun-anus och därmed skapa en blablabla gemensam matsmältning, för när en av personerna skiter så är ju den bakom tvungen att svälja. Sen tränar han tusenfotingen att göra en massa olika saker, dammsuga t ex.
Sedan slutar skiten med att japanen (huvudet) tar självmord, kirurgen dör (vet inte exakt hur) och bimbo1 (svansen) dör av blodförgiftning, vilket lämnar bimbo2 (mitten) till ett ensamt öde med en mun i sitt anus och ett anus i sin mun.

Alla recensioner jag har läst har spottat på filmen, sagt att den inte alls är läskig och inte alls lika äcklig som man tror att den ska vara, och är därmed en besvikelse för att, wait for it... "DEN SKULLE KUNNA VARA BRA".
Jag kan för allt i världen, hur jag än vänder på det, inte fatta hur en film med en sån här vulgär (obs stort ord obs) historia på något sätt skulle kunna vara "bra".

Fyyyyfan.

Kommentarer
Postat av: diefrog

haha ja tänkte exakt likadant om den filmen:)

fast man måste ju se den ändå lixom, har ju säkert sett värre filmer:P

2010-08-22 @ 09:00:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0