(måndagen i efterhand)

Hej, haha!
Skrev absoulut ingenting igår, pga att jag sov hela dagen.
När jag kom hem ca kvart i fem så lade jag mig i soffan och tog en apelsin, ungefär en timme senare slocknar jag (jag tror inte att jag somnat i soffan på flera år) och vaknar klockan halv elva samma kväll. Vaknade dock inte av mig själv, så jag var fortfarande dödstrött på den 10 meter långa promenaden till mitt rum.
Jag lägger mig i sängen, poff. Klarvaken. Jag tror att jag somnade någon gång vid 2, tur att jag har sovmorgon idag och inte börjar förens klockan tre, annars skulle jag aldrig orkat.


Hur som helst, mitt under frisörlektionen så kommer Amira och Hanna inspringande och frågar om det är någon som vill vara med i en reklamfilm. Nää, svarar vi trött med händerna fulla av hår. I mitt fall var det inte en docka, utan Malins hår också.
Sen, knappt 10 minuter senare stormar Anna in och ropar på mig, tar mig i axeln och säger "Du, ska vara med! Och ni med, Isabelle och Malin!"
Malin och jag springer upp för trapporna, Malin med en halvklar håruppsättning, och får varsin svart cyber-tröja och ett papper, sedan sätta oss hos en sminkös för att sedan vänta på våran tur.

Så om ni går på en SF-biograf någon gång mellan den 25e december och mitten på januari, håll utkik efter min nuna i en reklam för Cybergymnasiet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0