Det heter återläsning, inte kvarsittning!

Personalen på vår skola har tydligen haft ett snack med rektorn och kommit fram till en hel radda med nya regler angående mobiltelefoner. En av dessa nya regler fick en massor av negativ respons från, iallafall, våran klass.
Och denna regel lyder såhär :
"Om lärare vid upprepade tillfällen beslagtagit en elevs mobiltelefon lämnas den inte tillbaka förrän efter tre dagar"
Jag måste säga att dethär är sjukt. Detta betyder då att de ska behålla telefonen över tre nätter, och samtidigt informeras vi att skolan absolut inte ansvarar för ersättning av borttappade mobiler.
 Helt ärligt så skulle jag inte bli förvånad om allting bara var en plan för att beslagta alla mobiler för att sedan sälja dem via blocket eller dylikt. Allt för att få in ännu mer pengar som de sedan kan undangömma för oss. För våran skola är inte fattig, den styrs bara av snålhetens ultimata regering.


Kommentarer
Postat av: Janina

Så borde de inte ens FÅ göra. En mobil är ju en egna egendom och de enda sättet för ens föräldrar att hålla koll på en. De är som om man skulle sitta o tex kasta med någon jacka på skoj o klassrummet, ska de beslagta den i 3 dagar då också när det är vinter...dåligt exempel men ändå, så får de inte göra, över lektionen eller tills dagens slut e de som gäller

2009-04-03 @ 16:16:14
Postat av: Anonym

ja men eller hur! it sux badass

2009-04-04 @ 21:28:04
URL: http://ikilledmygirlfriend.blogg.se/
Postat av: liza

men det dom menar med att dom inte ersätter är att om den blir snodd ur fickan, men om den blir snodd eller förstörd hos dom, så gör dom det :P dom kan ju inte ansvara för våra saker om dom ligger i jackan

2009-04-11 @ 18:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0